Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Uzeo sam ja, jako je fino i meko. A i radi koliko sam primetio. Pravio sam custom hladnjak za naponski deo na ploči, pa sam tu koristio. Hladnjak je mlak, tako da radi.
Idemo dalje, sada malo poveci update ali ce biti iz vise delova
Kao prvo, cpu hladjenje je upgradeovano sa H70 na H100 Me likes it
Takodje je i front fan zamenjen Xigmatec-ovim smoked
Nije mi se svidela ideja da radijator od H100 ide unutar kucista kako je predvidjeno, pa sam se malo potrudio da predje gore, usput isecen je i front grill
Na nogama su zamenjeni sarafi na Mdpc
Da bi se uglavio H100 od gore, bilo je potrebno seckati malo i metal al i plastiku
Sve u svemu ispalo je onako kako sam zeleo i zamisljao gore radijator a unutar kucista ventovi koji guraju vazduh gore
Mnogo sam razmisljao oko dizajna logoa, sta gde i kako da ide, na kraju sam napravio par najboljih varijanti Nesto se graviralo na mocnom CNC-u a nesto su profi nalepnice
Tako je, treba malo da ih sredim, malo je zjbano jer ima to sace, videcu mozda stavim keder ... Ssd cu okaciti verovatno negde, imam par varijanti, a storage ce ici dole u Himuro
Napravio sam mnogo vise nalepnica nego sto je potrebno, za svaki slucaj Dosta njih sam i napravio onako bezveze, u fazonu mozda nadju negde mesto, obicno takve stvari ispadnu najbolje,sto mislim da je i sada slucaj Za slikanje mi treba dnevno svetlo, danas sam stigao kasno kuci i nisam uspeo ali zato sutra je vikend,slobodan sam, lepo ustanem i na posao btw nalepnice cu lepiti na dosta mesta,bice slicica