• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Evropsko Prvenstvo - Litvanija 2011

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ja zaista ne vidim zasto bi bilo ko pominjao Marjanovica u losem kontekstu. Bilo ko, a pogotovo neko ko nije usko povezan sa kosarkom. Ti sto su ga pljuvali s verovatno klasicni balkanci..
Nije ni igrao, a to ne znaci da je los zbog toga. Uostalom on je lagano mogao da odbije poziv i da se usavrsava za sledecu sezonu. Itd. Klasicna posla ljudi sa naseg podneblja, nabijanje nosa u tudje dvoriste, i te prostatluke ne treba komentarisati.

Ako iko zna ko je i zbog cega posao na prvenstvo, od igraca, onda to zna trener. Za sada se ispostavilo da je sasvim u pravu.

Iskreno se nadam da ce momci igrati dobro u nastavku, dovoljno dobro. :]

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Ja bash mislim obrnuto :), zatvoriti sve ostale Novickog pustiit da odradi kvotu od 20-25 poena... Ne moze jedan igrach da donese pobedu. Nije ni juche Parker doneo sam pobedu Fransukoj, vec je ceo tim igrao fenomenalno....
A šta ćemo ako ubaci 48 kao Oklahomi u prvom meču finalu zapada :D

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ma novicki ce dati svojih 20-25pts i to je to, treba se fokusirati na ostale, recimo Kamana treba zatvoriti, jer taj "momak" hvata opasno lopte, dominantan je pod kosem a i vrlo je koristan u napadu.
Marjanovic je pozvan da bi uletao protiv jakih centarskih ekipa, bas kao sto su Nemacka, Spanija, Litvanija, pa i solidna Francuska...Grcka...on je tu da ako Perovic i Krstic naprave brzo faulove (citaj sudije im sviraju kao protiv turske) imamo zamenu na centru ;)

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 2500K & LC-CC-95
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Creative X-Fi XtremeGamer SB0770
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Mice & keyboard:
Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black
Ne znam za vas, ali meni je jako drago sto mi nemamo ove naturalizovane. Pre neki dan gledam okrsaj McCaleb-Cook, veceras Draper-Cook. Makedonci srecni sto su konacno pokazali Grcima, a ustvari Grke napunio McCaleb koji nema nikakve veze sa Makedonijom. Danas za Bosnu Domerkant skoro 30 poena. Makar da su igrali i ziveli u zemljama koje predstavljaju, ali cak ni to...

I Turci prisvojise Preldzica, Spanci Ibaku... Ali 'ajde, oni su makar naucili da igraju u zemljama koje predstavljaju. Zbog toga jos vise volim ove nase, stvarno su nasi...

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
@ mitarus

Obrni okreni na kraju ce pisati ime drzave koja je pobedila, a ne ime pojedinica.

offtopic:
Ma mi ljudi mnoge stvari uzimamo zdravo za gotovo... Mene generalno smara ta pricha o etnichkoj chistoci. Ko je zapravo totalno chist? Evo polazim od sebe. Otac srbin, majka srpkinja. Ochev otac srbin, ocheva majka srpkinja. Majchina majka srpkinja, majchin otac crnogorac. S obzirom da sam veoma bio privrzen majchinom ocu, tj dedi (njegova slika sa 17 god isti ja, ali isti. Toliko isti da je neverovatno...Samo druga frizura) da li sam ja delom crnogorac, tj nisam etnichki chist? Kada sam se rodio nije bilo Crnogoraca, srba i sl...Bio sam Jugosloven, pa sam bio Srbin i Crnogorac, sad sam samo Srbin, ko zna mozda cu biti na kraju i Beogradjanin samo kako je krenulo :D Pritom me niko ni jednog momenta nije pitao shta zelim da budem, odnosno ja i dalje zivim u istom gradu u kom sam se rodio...
Ono shto hocu da kazem je da smo svi mi rodjeni na planeti Zemlji i da je ustvari sav taj bull*hit sa granicama i drzavama glupost kada realno pogledash. Ustvari, svi mi smo bebe Univerzuma. Granice su izmislili pojedinci iz chistog interesa i zarad kontrole. Mislim, ja sam verovatno pametniji i obrazovaniji od tamo nekog Amerikanca ili Britanca, ali oni zive bolje samo zato shto su imali vishe srece da se rodi tamo negde.
Pricha se da je chovek poreklom iz Afrike. Dakle veliko je pitanje shta to znachi biti nash ili njihov. Po meni je nash svako onaj koji se oseca kao nash i izjashnjava kao nash ;) Zar ne?
Na sport i takmichenja reprezentacija gledam kao na rat koji nema krvav zavrshetak. U ljudskoj prirodi je da ratuje i to ne mozemo da izbacimo. Pa otud i podela na drzave i sve ostalo shto pravi razlike na svetu i stvara nemire... Svestan sam da imamo potrebu da se nadmecemo i takmichimo i to nam sport daje. To je jedna od osnovnih ljudiskih potreba i dolazi iz prirode i stara je koliko i chovek. Zato i gotivim nadmetanje, u ovom sluchaju u sport formi. Nadmetanje bi trebalo u krajnjoj liniji da u prvi plan izbaci kvalitet, a da odbaci shkart i to je cela poenta nadmetanja. Otud i zlatna medalja, ali i stub srama za poslednjeg. Teznja ka boljem i kvalitetnijem je isto priroda choveka i samo zato opravdavam donekle sportska ratovanja izmedju drzava i postojanje drzava. Ali generalno gledano, zatrovani smo od rodjenja sa tim i prihvatili smo pojam drzave kao aksiomu, a zaboravljamo ili bolje recheno, ne razmishljamo o tome da nekada nisu postojale drzave, da nije bilo granica, i sl... Za 200 godina niko nece spominjati shto amerikanac igra za Srbiju, vec cemo to prihvatati tako, kao shto sada prihvatamo pojam drzave.
Izvinjavam se ako haotichno zvuchim, ali nekako mi bilo na dushi pa sam morao da pucam :)

:wave:

Poslednja izmena:

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Marjanovic je pozvan da bi uletao protiv jakih centarskih ekipa, bas kao sto su Nemacka, Spanija, Litvanija, pa i solidna Francuska...Grcka...on je tu da ako Perovic i Krstic naprave brzo faulove (citaj sudije im sviraju kao protiv turske) imamo zamenu na centru ;)
Kao što rekoh, Marjanović je pozvan zato što je Novica povređen, pošto nam je potrebno pet igrača na pozicijama 4 i 5, a on je bio jedini visoki koji je ostao na pripremama posle otpadanja Mileta Ilića :D

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Mice & keyboard:
@ mitarus

Obrni okreni na kraju ce pisati ime drzave koja je pobedila, a ne ime pojedinica.

offtopic:
Ma mi ljudi mnoge stvari uzimamo zdravo za gotovo... Mene generalno smara ta pricha o etnichkoj chistoci. Ko je zapravo totalno chist? Evo polazim od sebe. Otac srbin, majka srpkinja. Ochev otac srbin, ocheva majka srpkinja. Majchina majka srpkinja, majchin otac crnogorac. S obzirom da sam veoma bio privrzen majchinom ocu, tj dedi (njegova slika sa 17 god isti ja, ali isti. Toliko isti da je neverovatno...Samo druga frizura) da li sam ja delom crnogorac, tj nisam etnichki chist? Kada sam se rodio nije bilo Crnogoraca, srba i sl...Bio sam Jugosloven, pa sam bio Srbin i Crnogorac, sad sam samo Srbin, ko zna mozda cu biti na kraju i Beogradjanin samo kako je krenulo :D Pritom me niko ni jednog momenta nije pitao shta zelim da budem, odnosno ja i dalje zivim u istom gradu u kom sam se rodio...
Ono shto hocu da kazem je da smo svi mi rodjeni na planeti Zemlji i da je ustvari sav taj bull*hit sa granicama i drzavama glupost kada realno pogledash. Ustvari, svi mi smo bebe Univerzuma. Granice su izmislili pojedinci iz chistog interesa i zarad kontrole. Mislim, ja sam verovatno pametniji i obrazovaniji od tamo nekog Amerikanca ili Britanca, ali oni zive bolje samo zato shto su imali vishe srece da se rodi tamo negde.
Pricha se da je chovek poreklom iz Afrike. Dakle veliko je pitanje shta to znachi biti nash ili njihov. Po meni je nash svako onaj koji se oseca kao nash i izjashnjava kao nash ;) Zar ne?
Na sport i takmichenja reprezentacija gledam kao na rat koji nema krvav zavrshetak. U ljudskoj prirodi je da ratuje i to ne mozemo da izbacimo. Pa otud i podela na drzave i sve ostalo shto pravi razlike na svetu i stvara nemire... Svestan sam da imamo potrebu da se nadmecemo i takmichimo i to nam sport daje. To je jedna od osnovnih ljudiskih potreba i dolazi iz prirode i stara je koliko i chovek. Zato i gotivim nadmetanje, u ovom sluchaju u sport formi. Nadmetanje bi trebalo u krajnjoj liniji da u prvi plan izbaci kvalitet, a da odbaci shkart i to je cela poenta nadmetanja. Otud i zlatna medalja, ali i stub srama za poslednjeg. Teznja ka boljem i kvalitetnijem je isto priroda choveka i samo zato opravdavam donekle sportska ratovanja izmedju drzava i postojanje drzava. Ali generalno gledano, zatrovani smo od rodjenja sa tim i prihvatili smo pojam drzave kao aksiomu, a zaboravljamo ili bolje recheno, ne razmishljamo o tome da nekada nisu postojale drzave, da nije bilo granica, i sl... Za 200 godina niko nece spominjati shto amerikanac igra za Srbiju, vec cemo to prihvatati tako, kao shto sada prihvatamo pojam drzave.
Izvinjavam se ako haotichno zvuchim, ali nekako mi bilo na dushi pa sam morao da pucam :)

Ma sve to stoji, univerzum i sve to sto napisa, nemam ja nista protiv tih igraca niti podsticem mrznju ili ne znam sta. Nemam ja veze sa uber nacionalizmom. Samo kazem da mi je drago sto je plej Srbije iz Valjeva, a ne iz nekog americkog grada, ne zna ni jezik, ni himnu, niti da pravilno izgovori imena saigraca. Pritom je proveo jednocifren broj dana u zemlji koju predstavlja, ostatak tima slusa kako selektor nabada engleski... U klubovima da, postalo je to i praksa, ali u reprezentacijama mi je bezveze.

EDIT: Napr. Eduardo u fudbalskoj reprezantaciji Hrvatske je ok. Decko je dosao u Zagreb sa 16 godina, moze da kaze da mu je ta Hrvatska omogucila da postigne mnogo u zivotu, covek se oseca kao Hrvat. U tom slucaju, zasto da ne...

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ako stranac voli ovaj narod, ovu drzavu i ako kapira nas fazon, sto da ne igra za reprezentaciju, nemam nista protiv. Bitan je covek kao karakter a ne sta mu pise na nekom parcetu papira na kome pise drzavnost.
Smetalo bi mi da stranci cine 50% reprezentacije, ali mi necemo ni jednog kvalitetnog, tu ja vidim problem u nama i to ce nam se obiti o glavu...u fudbalu nam se vec obija, u ostalim sportovima, polako...

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Mice & keyboard:
Stavio sam u spojler da neko koga ne zanima ne mora da skroluje. Necu vise da davim, samo da se razume na sta sam tacno mislio. Ako se nekome slucajno ucini, nema tu nikakve politike :)

Ako stranac voli ovaj narod, ovu drzavu i ako kapira nas fazon, sto da ne igra za reprezentaciju, nemam nista protiv. Bitan je covek kao karakter a ne sta mu pise na nekom parcetu papira na kome pise drzavnost.
Smetalo bi mi da stranci cine 50% reprezentacije, ali mi necemo ni jednog kvalitetnog, tu ja vidim problem u nama i to ce nam se obiti o glavu...u fudbalu nam se vec obija, u ostalim sportovima, polako...
Bas tako. Ovo sa McCalebom protiv Grcke mi nema nikakvog smisla. To je i vise od utakmice. A nema sanse da bi Makedonci dobili da nije njega iako imaju 3 dobra igraca. 'Ajde da igra za Srbiju, proputovao je zemlju, upoznao se sa kulturom. Ali njegovo "makedonshtvo" se moze izraziti samo u novcu. Sad mu trpaju zastavu u ruke, on (normalno) slavi sa ekipom, pobedili su jakog protivnika. A sutra ce ga (nazalost) gadjati svim i svacim kad ode u Atinu da igra Euroligu. A on, obican kosarkaski profesionalac (a uz to i dobar i skroman momak koliko sam imao prilike da vidim), nema veze sa celom tom pricom, samo sto su nekad igraci poput njega igrali iskljucivo u klubovima, a danas moze i u reprezentaciju po instant postupku.

To su stvari koje realno malo bitne, mislim u pitanju je sport, kosarka, ali nekima mnogo znace takve sitnice. I ja sam se osecao posrano kad su nas pokrali u Turskoj. Tu je u pitanju sudijska kradja, napisao sam ovaj pasus samo zbog poente da "nije svejedno".

A druga krajnost je npr. posle utakmice sa Spanijom. Do utakmice sa Turskom sam bio srecan k'o nova godina. Meni je drago sto je bas Todosic (onako blentav, pogubljen, lud) dao trojku Spancima i rekao im po naskem :), a ne neko koga je savez "skautovao", kontaktirao njegovog menadzera i na kraju platio...

Npr., nase utakmice sa Hrvatskom. To je nadmetanje, hocu da Teodosic nadigra Ukica, Keselj nadigra Bogdanovica, Krstic nadigra Tomica. Ne ulazim u to ko je kome u familiji koje nacionalnosti, "oni" u jednoj ekipi, "mi" u drugoj. Na kraju, ako i izgubis, pruzis ruku pobedniku. Tada mi utakmica reprezentacije ima smisla, sportsko nadmetanje dve nacije. I ja bih voleo utopiju, da nema granica i podela, ali ipak ih ima, a onda je sport dobro mesto da se malo takmicis. Pobeda u kojoj sve lopte trpam nekom strancu koji nije proveo ukupno nedelju dana u Srbiji, ma koliko on dobar covek bio i sve to, takva pobeda mi je bezveze. Bas zato sto na kraju pise Srbija, a ne ime pojedinca koji nema veze sa mnom i zemljom u kojim zivim, vec je placen masno od strane saveza. Bolje je izgubiti, ne treba pobedjivati po svaku cenu ("cenu" i u bukvalnom i u prenesenom znacenju)...

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Što se tiče košarke, svaki reprezentacija ima pravo da angažuje jednog stranca koji ni dana nije boravio u državi, kao što su Makedonci Mekejleba, ranije Džeremaju Mesija, crnogorci Kuka, itd. Što je svojevrsna glupost.

...u fudbalu nam se vec obija, u ostalim sportovima, polako...
Kako nam se to obija u glavu? Ovi igrači što su dobili naše državljanstvo nemaju pravo igranja za reprezentaciju, u fudbalu je potrebno da stranac provede 5 godina u kontinuitetu (to pravilo je promenjeno prošle godine, pre toga je bilo dovoljno dve godine boravka) ili da ima nacionalne korene, njihovi menadžeri i naši klubovi su to izmuvali samo da bi stranac dobio naš pasoš, zbog lakše prodaje i limita stranaca u našoj ligi. Ovih pet godina je sasvim razumno, ali ovo što radi FIBA sa "renta" strancima je smejurija.

Uostalom, evo:

http://www.mondo.rs/s215552/Sport/Sport/Fudbal/FIFA-_Kleo_i_Evandro_ne_mogu_za_Srbiju.html

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Pa upravo tako kako si napisao, pravilo je promenjeno prosle godine, o tome smo trebali ranije da mislimo.
Sta bi nam falilo da nam neki kvalitetni stranac igra u napadu, kad krstenog napadaca posle Mijatovica nemamo, ili nekog pleja na sredini terena.

Ja se divim Nemcima, mnogi ih prozivaju, al oni igraci, oni naturolizovani nemci, niko im ne moze reci da se manje trude i da manje grizu od jednog Svajnstajgera ;)
Sta ja imam od toga sto ce nas igrac da drzi tri prsta na grudima dok se pusta himna i sto ce da se krsti tri puta posle svakog ocajnog suta na gol...imam samo nerviranje i nedoumicu dal da ih gledam uopste pred sam pocetak utakmice. Zatucani smo bre, i suvise plitko razmisljamo...

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Mice & keyboard:
^U fudbalu smo tako neubedljivi da treba da se hvatamo za svaku slamku. U kosarci nam to nije potrebno. I bolje je da uloze u razvoj mladih talenata nego da kupuju igrace.

A sto se Nemacke fudbalske tice, ogromna vecina igraca je rodjena u Nemackoj. A i oni koji nisu, igrali su dugo i afirmisali su se tamo.

EDIT: Italija vodi na poluvremenu protiv Francuske 7 poena. Parker neraspolozen/zatvoren. Ovo moze da se lepo zavrsi po nas, da budemo ubedljivo prvi pred ulazak u drugu fazu. Mada, pitanje je da li Italijani mogu da nastave ovako, imali su i srece u par navrata...

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Svaka im chast! Odbrana je objasnila ;) Mislim da imamo chemu da se nadamo u nastavku! Sutra Francuska, idemo dalje!

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Kakva ekipa !!!
Teo je otac.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Kakva ekipa !!!
Teo je otac.
Ali i najvece dete tima :D Bem ga bash, na kraju oni ishitreni shutevi, kada smo stvarno trebali da krademo vreme... Ali ok, jasan mi je rezon, hteo je da slomi Nemachku, a i to je igrach kome treba dati svu slobodu i odgovornost ;)
Sa druge strane shto se tiche asistencija, mislim da bi on u NBA bez problema imao minimum 10 po mechu... Neverovatno dobar pregled ima taj momak :eek: Kao na video igri proturi loptu.
Mada istini za volju, loshe je shutirao danas i to me nekako raduje, asistencija nije neshto shto moze da te ukenja, shut jeste. Tako da mozemo da ochekujemo da ce bolje shutirati, a mi da cemo biti jachi...
Raduje me i to shto smo protiv ekipe sa odlichnim centrima izashli na kraj. Savanovic je momak za svaki respket, ali se videlo koliko mu Nowitzki lako daje poene, sa druge strane medvedic Machvan :D odlichan proitv Dirk-a. Protiv Francuske nas cheka pakleni mech, a mislim da ce pobediti ekipa koja bude bolje kontrolisala skok i igrala bolju odbranu. Samo da ne krenemo da se trkamo sa njima, u toj igri nemamo shta da trazimo...

Chabex

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2009.
Poruka
653
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 980 4GHz NB2600 - Thermalright HR2 Macho
Motherboard:
ASUS M5A97 Pro
RAM:
GSkill Ripjaws GBRL 2x4GB 1600 CL9@CL8
VGA & cooler:
Sapphire 380X Nitro
Display:
Samsung S2350/Panasonic plazma 42S30
HDD:
Samsung F3 1TB, WD Green 1TB, Seagate 250GB
Sound:
Audigy 2 / Musical Fidelity A1 / B&W DM602
Case:
CM 590
PSU:
OCZ ModXstream 600W
Optical drives:
Pioneer 215DBK
Mice & keyboard:
A4tech X-7 ,a tastatura najjeftinija za lupanje kad se iznerviram ;o))
Internet:
ADSL
OS & Browser:
win7 64
Other:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobri su bili dobri :) Ali kao sto rece cika u studiju treba na jos neko da proradi i da daje lagane koseve bice malo teze protiv Spanije, Turske itd. Kakogod za sada odlicni!;)

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Dobri su bili dobri :) Ali kao sto rece cika u studiju treba na jos neko da proradi i da daje lagane koseve bice malo teze protiv Spanije, Turske itd. Kakogod za sada odlicni!;)
Ochekujem da Teo proradi, loshe je shutirao u pm za njegov renome, a po svemu sudeci Tursku necemo ni videti nego Poljsku.

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Teo 10 pts po utakmici uz 7-8 asistencija, to je dosta od njega, vise ni ne treba traziti od pleja, sinoc maltene triple-double.
Keselj ili Rasic se ocekuju da prorade, Tepic da odlepi kao protiv Italijana...ali se prvenstveno misli na bekove da prorade, nemamo za sad igraca na 2 i 3 koju sipaju.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Teo 10 pts po utakmici uz 7-8 asistencija, to je dosta od njega, vise ni ne treba traziti od pleja, sinoc maltene triple-double.
Keselj ili Rasic se ocekuju da prorade, Tepic da odlepi kao protiv Italijana...ali se prvenstveno misli na bekove da prorade, nemamo za sad igraca na 2 i 3 koju sipaju.
Teo nUSMI u Olimpijakosu daje oko 20 pts i isto toliko asistencija ;) U loshoj je shuterskoj formi. Dodushe igrao je pod inekcijama i sl, ali je generalno u loshoj formi u tom segmentu igre...Tj nije na svom nivou... Slazem se da Rasic i Keselj treba da prorade, pogotovo Rasic. Markovic neka igra odbranu i neka ne dira nishta u napadu :D

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Pa bas zato sto je iz Valjeva ima ovolika 00 :D
Ma samo sut da mu proradi, sinoc je imao 3 vrhunska ulaza, to i silne sistencije- to nije ke...e, to je znanje ;) A sut neka proradi kada bude trebalo.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Od mojih ochiju... Ja kad god sam gledao njega da igra za Olimpijakos, a to je nekih 10ak mecheva je ubo oko 20... U pravu si, stvarno nije imao vishe ni u Turskoj...Valjda mi ostalo u secanju da je najteze tekme odigrao najbolje za nas tj tada najbolje shutirao...

Sada ima:

10.5 Points per game
5.3 Rebounds per game
7.8 Assists per game

Imao je 2010 u Turskoj:

11.3 Points per game
3.4 Rebounds per game
5.6 Assists per game

Mada opet sa duge strane vishe je tukao u Poljskoj 2009:

14.1 Points per game
2.6 Rebounds per game
5.2 Assists per game

Veci broj skokova i asistencija pripisujem iskustvu, vecoj fizichkoj snazi koju ima i boljem pokrivanjem prostora reketa nashih centara, ali moze on bolje da shutira, mnogo bi nam znachilo da u proseku ubode tih 3-4 poena vishe, koje je dokazao da moze da ubode. Toliko ce nam faliti u jednom momentu sigurno... Nabitniji deo je taj da je pre vishe davao iz igre, sada vishe daje sa penala.

mitarus

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
1.097
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-H77M-HD3
RAM:
VGA & cooler:
XFX RX480 8GB
Display:
AOC Q3279VWFD8
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB
Sound:
Case:
Fractal Design Arc XL
PSU:
Mice & keyboard:
Pre je mnogo vise pogadjao trojke, kad je baci vec racunas da je usla. Vidi se i po procentu u Olimpijakosu, ove sezone je dosta manje pogadjao. Nervira me sto se bacaka i u stranu i unazad, kao da je Brajant, a ni kad ostane potpuno sam nije pogadjao. Valjda ce doci na svoje mesto...

A crne slutnje u vezi Tepica posle utakmice sa Italijom su se obistinile - ne moze on to u kontinuitetu da radi. Krivo mi je zato sto sve zna, cesto sve uradi kako treba, napravi prostor, a onda kad sutne sve to dobro propadne...

Vrh