SuperStarr
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 1.342
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Evo ja da iznesem neka svoja najskorašnja:
1) Neka bela Thermaltake Thermal Grease, u beloj tubi, nemam pojma ni odakle mi, došla je uz neki cooler...
Ništa specijalno, malo boja od "BOX žvake", i ne korisitm je često pa mi dugo i stoji...
2) Titan Nano Grease (postoji i Blue Grease koja je daleko lošija)
Pasta je odlična, kad je vidite na cooleru dođe nekako siva i kao da u njoj ima peska pa ne uliva nadu na pogled ali odnos cena/performanse ne može biti bolje.
3) ASUS Silver
Dobio sam je uz ASUS kuler, fenomenalna (klasa sa AS5) potrošio sam je skroz
4) Zalman, ona belau tubi
Iskustva su od prilike ista kao sa pastom pod " 1) "
5) Zalman, "lak za nokte"
Dolazi uz 9700NT i tako HQ klasu ZALMAN coolera, pasta je prava magija - odlična
I najskorije iskustvo:
6) OCZ Freeze
Ljudi, kakva vi iskustva imate sa ovom pastom?
Ja ne znam gde ja grešim, jesam li kupio falš pastu u WinWinu ili šta se dešava ali ovo je užas od paste a toliko hvalospeva po internetu da je to nevereovatno.
Da ne verujem sam sebi i svojim očima, da nisam isprobao toliko pasti, kad bi pročitao nečiji post sa negativnim iskustvima pomislio bih da ovaj čovek "laže k'o foka".
Temperature su očajne, možda malo bolje nego ove bele, daleko daleko od ovih kvalititnijih, skoro nisam lošije pazario neku "komponentu".
Da čujem vas?
1) Neka bela Thermaltake Thermal Grease, u beloj tubi, nemam pojma ni odakle mi, došla je uz neki cooler...
Ništa specijalno, malo boja od "BOX žvake", i ne korisitm je često pa mi dugo i stoji...
2) Titan Nano Grease (postoji i Blue Grease koja je daleko lošija)
Pasta je odlična, kad je vidite na cooleru dođe nekako siva i kao da u njoj ima peska pa ne uliva nadu na pogled ali odnos cena/performanse ne može biti bolje.
3) ASUS Silver
Dobio sam je uz ASUS kuler, fenomenalna (klasa sa AS5) potrošio sam je skroz
4) Zalman, ona belau tubi
Iskustva su od prilike ista kao sa pastom pod " 1) "
5) Zalman, "lak za nokte"
Dolazi uz 9700NT i tako HQ klasu ZALMAN coolera, pasta je prava magija - odlična
I najskorije iskustvo:
6) OCZ Freeze
Ljudi, kakva vi iskustva imate sa ovom pastom?
Ja ne znam gde ja grešim, jesam li kupio falš pastu u WinWinu ili šta se dešava ali ovo je užas od paste a toliko hvalospeva po internetu da je to nevereovatno.
Da ne verujem sam sebi i svojim očima, da nisam isprobao toliko pasti, kad bi pročitao nečiji post sa negativnim iskustvima pomislio bih da ovaj čovek "laže k'o foka".
Temperature su očajne, možda malo bolje nego ove bele, daleko daleko od ovih kvalititnijih, skoro nisam lošije pazario neku "komponentu".
Da čujem vas?
Poslednja izmena: