Mislim da ni jedan provajder u Srbiji do sada nije to radio - uvek su niži paketi više povećavani.zaista mi nije jasna politka SBB-a. Trebali su svaki paket proporcionalno da povecaju
Mislim da ni jedan provajder u Srbiji do sada nije to radio - uvek su niži paketi više povećavani.zaista mi nije jasna politka SBB-a. Trebali su svaki paket proporcionalno da povecaju
A da li je sad kod SBBa neki paket ostao da nije bar malo povećan?Gresis, pre izvesnog vremena i Ikom je dizao brzinu a on je podigao skoro sve pakete a mozda i cini mi se sve, treba proveriti u "IKom" temi na forumu
100/100 standard? Jesi siguran? Mislio sam da su te brzine Neta u Evropi i dalje reletivno retke.kad je u Rumuniji 100/100 standard
Promasio si kategoriju, selektovo si net, tj ADSL, a iznad je opcija Fiber, ili ti ono sto bi kod SBB bio TurboFlat home (samo obrati paznju na cenu SBB-a i cenu njihovog )100 nije standard, ali je dostupan.
Cene njihovog interneta.
http://translate.google.com/translate?hl=sr&sl=auto&tl=en&u=http://www.romtelecom.ro/en/personal/internet/clicknet-power/
Nije poenta optika pošto nije rasprostranjena i nije standard, dok mu ADSL dođe kao standard, a cena je smešna.Promasio si kategoriju, selektovo si net, tj ADSL, a iznad je opcija Fiber, ili ti ono sto bi kod SBB bio TurboFlat home (samo obrati paznju na cenu SBB-a i cenu njihovog )
edit: Danas ako navatam ortaka iz Rumunije, trazicu mu da mi da speedtest direkt link i sajt provajdera, ovaj RomTelekom je preskup i precenjen
sasvim sam siguran da SBB nije bez dobre racunice postavljao kabl do rumuna. Masno oni zaradjuju na internetu, a konkurencije nema, ADSL je smejurija + svi ADSL provajderi su maltene samo preprodavci telekomovog interneta. Mogu misliti kolko tek telekom zaradjuje sa tom sprdnjom koju oni zovu internet...Ma naravno slazem se sa tobom apsolutno Nego sam samo hteo da spomenem neke stvari da ljudi obrate paznju na cinjenice, a povrh svega toga tuzno je to sto ima argumenata, jer SBB je upravo povezan na te iste Rumune
Ti gledaš situaciju iz ugla velikih gradova.Pa gresis kolega iz prostog razloga, sto optika kod njih moze da se uzme, tj samo je volja tvoja i izbor da li hoces ili neces, tj da li hoces da da se usteksa 10-15 evra ili neces, optike ima tj dostupna je
A ako cemo realno, vise je optika kod njih rasprostranjena nego brzi kabl kod nas(ADSL necu ni da pominjem jer sa cenom ubija), a brzi kabl, pricam o super brzom, ima samo SBB u vidu TurboFlatHome-a( a svi znamo da SBB em nije dostupan svuda, em cena TurboFlatHome je bezobrazno skupa)
Pa i ti sad ode totalno kontra.. Ako cemo tako da gledamo, i u Beogradu imas geto naselja gde ljudi imaju cucavce i dalje, gde im je prevozno sredstvo konj itd itd...Ako tako gledas onda smo mi burzuji i privilegovani, al opet se vracam na ono staro sto pitam sve: "Sto ljudi stalno gledate gore, i tesite se, pa dobro nismo najgori??" Valjda treba da se borimo za ono sto bi trebalo da bude realno i sto zasluzujemo sa punim pravom. Uostalom jbg sve je stvar perspektive necije, znas kako, casa uvek ima vode, nekom je samo do pola puna, a nekom je polupraznaTi gledaš situaciju iz ugla velikih gradova.
Ako bi tako posmatrao iz tog ugla Srbiju, značilo bi da svi imaju kablovsku televiziju, a istina je da u Beogradu postoje delovi gde ljudi nemaju kablovsku televiziju.
Npr. u Bukureštu postoje naselja gde ljudi koriste zajednički WC na celom spratu.
Znači prešli smo na sranje.Npr. u Bukureštu postoje naselja gde ljudi koriste zajednički WC na celom spratu.
Pa zar isto nisi okusio novim ubrzanjem interneta za 50%Znači prešli smo na sranje.
al zato mozda sibaju fiber optic netNpr. u Bukureštu postoje naselja gde ljudi koriste zajednički WC na celom spratu.
Pa ko kaze da PCAxe nije svestran, da nepostuje i ekolosku perspektivu zivota
Pa zar isto nisi okusio novim ubrzanjem interneta za 50%