Danas sam instalirao novi 14.3 beta driver i sa APU A10 7850K nevidim apsolutno nikakvu razliku između DX11 i Mantle
testirao BF4 sa DX 11 ide 30-35 fps na 1680x1050 medium podešavanja dok sa Mantle dobijam potpuno iste rezultate dva frejma gore dole na to nisam ni obraćo pažnju
Možda je do OS? Da li je benchmark rađen na Win 8.1? Moža sa sedmicom ne radi najbolje?Kako si merio FPS kada korisris mantle? Fraps ne moze da izmeri FPS kada se koristi Mantle, moras kroz konzolu da meris
Stavi Thief pa probaj, moras primetiti razliku.
Da li ti dump radi samo u cross ili i a single karticom? Možda je do peča, tj. nije optimizovan za cross uopšte, ako imaš problema i sa dx11?!Kod mene Thief uradi dump cim ukljucim Mantle sa 14.3 beta drajverima. Nikakva podesavanja ne pomazu
DX11 verzija radi bez ikakvih problema, mada vidim da je poslednji patch doneo usporenje i prema logu vidim da uopste ni ne pokusava da koristi crossfire.
radio sam na win 7. mislim da bi to trebalo da radi isto na oba sistema mada nisam 100% siguran.Možda je do OS? Da li je benchmark rađen na Win 8.1? Moža sa sedmicom ne radi najbolje?
U pravu si, citao sam da ljudima moze da se javi mucnina od prevelike frejmaze. Sto je sigurno sigurno je, ne brze od zivotamnogo ce ti biti 7770, mozda 7750
Navodno na osmici se dobija boost performansi mada ja nisam mjerio. Ima i logike jer sam u posljednjih godinu dana sve više imao problema sa sedmicom i pojedinim drajverima. Nisu htjeli da izbace sp2 pa je bilo i preko 1gb update-a što znači da su išli na forsiranu prodaju osmice, nešto slično što su radili i sa vistom. Vrlo je moguće da je optimizacija vezana striktno za osmicu ali ovo je ipak samo teorija (zavjere)radio sam na win 7. mislim da bi to trebalo da radi isto na oba sistema mada nisam 100% siguran.
Sa dx11 nemam problema tj. igra radi ali bi za masinu koju imam trebalo da baca duplo vise fps-a, a ne da u benchmarku imam jedva 30 fps-a u 1980 high, a pre patcha sam sa istim podesavanjima imao oko 40.Da li ti dump radi samo u cross ili i a single karticom? Možda je do peča, tj. nije optimizovan za cross uopšte, ako imaš problema i sa dx11?!