• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji internet odabrati? sa Like Like.
    A1 Kućni net (optika/5G) za 2000 mesečno, preko agenta bi trebalo da bude 1500, vrh ponuda trenutno. Edit: naravno, ako ne računamo onu...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    @porche Načekaćeš se za PC... Imaš na rockstarovom sajtu full 4k snimak gameplay težak 12gb i na NF of 2gb... **** your poison...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Ccc samo vam loše zapada za oko :D Ja sam nešto ravnodušan, dok ne počnem igru na kompu svejedno mi je. U nekim momentima mi...
  • Mr.Dzon
    Jok, ono sto smo videli je odlicno ali ima stvari koje su meni licno zapale za oko... Doduse i premalo je pokazano i svestan sam da je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    daleko od toga, ja sam naveo da mi samo smeta fizika vozila koja je mogla da ima neku logiku, makar na nivou IV dela. kosa kida i nigde...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Ništa dobro nema koliko vidim sve se samo hejtuje?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nek curi... Ne bi curelo da nije ove "nestašice"... Kad budu ograničili 2 verzije po generaciji korisnici ce da se češu...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Tomb Raider: Legacy of Atlantis sa Like Like.
    jedna od retkih igara kojima se radujem, iako sam pre 6 meseci prelazio onu remaster origigi trilogiju.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Koji internet odabrati? sa Like Like.
    A1 Kućni net (optika/5G) za 2000 mesečno, preko agenta bi trebalo da bude 1500, vrh ponuda trenutno. Edit: naravno, ako ne računamo onu...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji internet odabrati?.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
  • S
    Hvala na komentaru ali sada je gotovo. Sastavio sam jos jedan komp sa tom memorijom i nema vise eksperimentisanja jer je u radu i taj...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    Vidim da si kupio kartu za
  • Mr.Dzon
    @Cika_Kure Ti mala da sutis...:troll:
    • sutimala1.jpg
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    On rešava problem! Imali smo prilike da testiramo ASUS ROG Equalizer, a u pitanju je specijalno dizajnirani 12V-2x6 PCIe kabl za...
    • ASUS_ROG_Equalizer T.jpg
Vrh