• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Bezobrazno dobar! Sekiraši, imali smo priliku da testiramo ASUS ROG Raikiri II Pro PC kontroler dostupan u crnoj i beloj varijanti. Reč...
    • ASUS_ROG_RAIKIRI_2_PRO_PC T.jpg
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    fizika voznje skroz deluje kao da je kopirana iz 5og dela , sto je katastrofa i bas sam se razocarao, sa obzirom da se dobar deo svake...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    Odgledao trejler u 4k na 'cubu... Niko ne spominje flatline glas kod onog topuza, Jasona... Covek svaku liniju izgovara na ivici...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Daki, ne oponiram ničemu šta pišeš jer se ne razumem, ali na ovom videu što si poslao meni OFF najbolje izgleda, jer nije realno da su...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Vidim da si kupio kartu za
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    probaj neki putnicki da vidis kako je dobro sletanje sa njima, tj zadovoljavajuce. imase one zeznute aerodrome na nepalu i ne secam se...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Odgledao trejler u 4k na 'cubu... Niko ne spominje flatline glas kod onog topuza, Jasona... Covek svaku liniju izgovara na ivici...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    daj te rafale da se igramooo :D:mir
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Skinuće te neki PVOoooooOooooOo
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Skinuće te neki PVOoooooOooooOo
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    • 2537590_79.jpg
    • 2537590_80.jpg
    • 2537590_61.jpg
    • 2026-08-27-22-39-54.jpg
    • 2026-08-27-22-47-15.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nisi u materiji da bi pisao, skoro sve novije igre imaju RT samo softverski, jer se bejkovane mape i realno svetlo ne kombinuju zato ti...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Sad sam pogledao, pošto nisam igrao od kraja 2020, propustio sam brdo pečeva, gde su između ostalog s*ebali i kameru. Ipak ima u...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi The Witcher 3: Wild Hunt sa Like Like.
Vrh