• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    skidam u m4a formatu (nadam se da se necu pokajati kad nagomilam fajlove) (ima za potrebe i konverter u mp3 posle al ...) . isto zauzima...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Na chat gpt moze mnogo toga da se dobije informacija za mnogo manje vremena i sto je bitnije cesto i tacniji odgvor nego ovde. On...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Tzv. završavač posla za net, filmove i office.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Zavisi sta neko smatra solidnim kompom. Za 46.000 RSD jedva moze da se kupi i solidan GPU.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Na chat gpt moze mnogo toga da se dobije informacija za mnogo manje vremena i sto je bitnije cesto i tacniji odgvor nego ovde. On...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Zavisi sta neko smatra solidnim kompom. Za 46.000 RSD jedva moze da se kupi i solidan GPU.
  • B
    Bjn97 je odgovorio(la) u temi Problem sa hardverom.
    Nisam primjetio nikakva ostecenja na kablovima niti na maticnoj. Nisam bas iskusan, ali niti sam vidio kakvo varnicenje niti sam osjetio...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Problem sa hardverom.
    Pregledaj vizuelno ima i kakvih ostecenja na 24pinskom prokljucku na ploci. Pregledaj jesi li sve dobro prikljucio, ukljucio. Velika je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi 007 First Light.
    Ne kapiram ljude koji znaju da igra nije njihov žanr ali je ipak forsiraju da odigraju jer je trenutno u trendu... Ako ti ne leži što...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fiki poruku u temi 007 First Light sa Angry Angry.
    Joj boze, kad krene igra sa onim pritisni W pritisni F, jbt izbacite to sranje UH! Ako ja ne pritisnem F on se nece javiti na radio...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi 007 First Light.
    Joj boze, kad krene igra sa onim pritisni W pritisni F, jbt izbacite to sranje UH! Ako ja ne pritisnem F on se nece javiti na radio...
  • B
    Bjn97 je pokrenuo(la) novu temu.
    Trenutno ne mogu da pokrenem racunar. Prije par dana sam spojio racunar i radio je, dan posle sam spojio prednje ventilatore na matocnu...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Нов, полован ? Какав солидан ?
Vrh