• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Pozdrav Axe ekipo.
    Ма није шта ти је
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Pozdrav Axe ekipo sa Haha Haha.
    :offtopic: Je l' gemini žensko?
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Konstantan crash u igrama sa Like Like.
    @zileess-par godina pre ove price drugarica kupil isto u POZNATOJ RADNJI racunar...I isto na papiru solidna konfiguracija....U to vreme...
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Нов, полован ? Какав солидан ?
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    @Pinocio Ako hoćeš da kupiš nalog javi se preko privatne poruke :d Taman da pozdraviš stare drugariće, kažeš da si živko i zdravko i da...
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Verovatno ce mi vremenom njihov postupak biti sve smesniji. Al opet, ima mnogo dobrih ljudi na tom forumu i zao mi je sto njih izgubih...
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Mozda si ovde pisao.
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Nece te niko ubiti zbog uzvicnika, niti ja smatram da je stavljanje uzvicnika neka uvreda za bilo koga. Hocu da ti skrenem paznju da taj...
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    softver pomenuti je super !!izvinjavam se ostalim clanovima foruma zbog ovih uzvicnika i nije neproveren ,koristim ga godinama !! ... do...
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Flac ili ape
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Причај са chatgpt. Traži proofread од њега. Кад мало ојачаш има добрих књига за учење енглеског ако ти одговара
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da malo proširimo mogućnosti 3d štampača, da učimo programiranje, a prvenstveno da se igramo, još jedna rupa u koju ćemo mini me i ja da...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi 007 First Light.
    Nadamo se nesto zensko... :troll:
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da malo proširimo mogućnosti 3d štampača, da učimo programiranje, a prvenstveno da se igramo, još jedna rupa u koju ćemo mini me i ja da...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
Vrh