• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fiki poruku u temi PC za CS2 gaming u 1080p? sa Like Like.
    Al ovo kad vidim od prodavca: stara je 2 godine, prvi je vlasnik, normalno koristenje i igranje. Inace ako je stara 2 godine, trebalo bi...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Al ovo kad vidim od prodavca: stara je 2 godine, prvi je vlasnik, normalno koristenje i igranje. Inace ako je stara 2 godine, trebalo bi...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Jeeeedva ga nadjoh... @Veselin -ov (samo belo) eurokrem :first: Posle 21 (i Bench forum :D) izgubljen kg za 5 meseci, red je da se...
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na gx-x poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    pa kako ce mu to pomoci sa windowsom koji nece da se podigne (ponekad) kad ta podesavanja uzimaju efekta tek kad se windows podigne? :)
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Resih problem :D tako su u mogucnosti :D
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Tebe izbacili, mene ubacili. Još mi poželeli dobrodošlicu :P :welcome::appl::ladovina:
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Pre par meseci solidan laptop 38.000,sad 46.000. Izgleda da ce skupljati prasinu po policama.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na gx-x poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    Moze ali bi karta trebala da radi kad je ubacis u racunar i nista ne diras :D
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    Moze ali bi karta trebala da radi kad je ubacis u racunar i nista ne diras :D
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    Može da bude problem i ulps ( ultra low power state), to se gasi u regeditu ili afterburneru.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na gx-x poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    Ne, barem na 6700xt i 5700xt power limit je samo davao lufta grafickom procesoru, memorija ima svoj slajder za napon. Taj superposition...
  • gx-x
    Ne, barem na 6700xt i 5700xt power limit je samo davao lufta grafickom procesoru, memorija ima svoj slajder za napon. Taj superposition...
  • Uruk
    Ja sam primetio da mi superposition 4k optimised najviše greje vram, možda i s njim da se proba. Ali kod njega dobro radi kad je u igri...
  • gx-x
    Sad treba testirati kartu i namerno mu nisam nista preporucio jer licno nisam nasao ni jedan dobar test osim Metro Exodus benchmark. Svi...
  • Uruk
    Ja sam mislio na video memoriju da je to onda mrka kapa ako zabada na idle klokovima. U tom slučaju možda power limit na max, ali će...
Vrh