• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
    Probao i ovo, isto kao mortal shell 2 sve zamuljano od efekata. Tek malo slika dođe do izražaja kad se pola toga pogasi i stavi na...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    znam da nesto moram i sam da odlucim ali ipak pitam koji format je u skladu sa sadasnjicom? radije skidam m4a ali ipak da pitam ,:geek:
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Meni je posle BF3 svaki bio shit, al ne igram MP pa ne bih znao da li je taj deo valjao, verovatno ne
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Za moje potrebe nisam mogao kupiti nista bolj i povoljnije :D Imou Cruiser Dual camera. Evo preko godinu dana bez nekih vecih...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam nedavno montirao jednu DAHUA F2C-PV i prilicno pristojno radi. Cene koliko vidim u retailu umeju da budu nenormalne, ali mogu da...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Uopste se ne radi o tome da li je sve na isti fazon. Konkretno za BF6 ne znam sta da kazem a da je pozitivno. ovde se radi o gameplay...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Malo preciznije, koja kablovska, koji risiver i koji daljinski?
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na gx-x poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    pa kako ce mu to pomoci sa windowsom koji nece da se podigne (ponekad) kad ta podesavanja uzimaju efekta tek kad se windows podigne? :)
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možda je kablovska poslala neodgovarajući daljinac?
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    sistem je zadovoljavajuce stabilan, sta je sa grafickom ostaje da se vidi.
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na lazarev1ch poruku u temi rx 6600 xt problem sa Like Like.
    proslo sve bez problema :)
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Juce su mi zamenili risiver od kablovske, i sad mi brljavi tv, tj daljinski.. imam neki hisense, kad stisnem input na daljinskom od tva...
  • lazarev1ch
    lazarev1ch je odgovorio(la) u temi rx 6600 xt problem.
    proslo sve bez problema :)
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Njegov kanal mahom prate ozbiljniji 30+ ljudi, deca i mladji od 16 god mislim da ima samo tipa 15 20% Decu ne zanimaju kvalitetni...
Vrh