• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Izgleda ok, ali nema gamepad podršku pa mora da se mapira. probao 10tak minuta
    • SLASHER-Win64-Shipping_2026_06_04_12_34_31_166.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Pa to su uradili u sledecoj gen, medjutim 12c/16t sa 3d kesom im se jako slabo prodavao. Generalno su ljudi izbegavali 7900x3d, kao sto...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Vidiš to je ono što me mnogo nervira kod takvih testova - prikazano je u igrama koje su online MP shooteri koji me "ič" ne interesuju...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Kad smo kod cacija,evo kako rade caciji koji sebe danas zovu Michelin Srbija.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Tamo gde su igre optimizovane za 3d kesh i gde nije limitiran sa GPU je apsolutna destrukcija.
  • Mr.Dzon
    Kapiram da sam dobro pikirao - ovaj 5900x+9070xt mogu potaman da "cedim" jos 2-3 godine... Da su 5800x3d izbacili za 200ak evra pa i da...
  • Dakula74
    Tamo gde su igre optimizovane za 3d kesh i gde nije limitiran sa GPU je apsolutna destrukcija.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Videćeš i sam. Kad na tim podešavanjima koja ti odgovaraju grafa padne ispod 90%, a CPU preko 80%, znaćeš da je vreme za upgrade CPU-a.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Vecina jeste smece u EA fazi, ali nadje se i poneki dragulj. Npr. Enshrouded, ili Tainted Grail dok je bio EA.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Mora CO bar -20. Meni je išao default 88 u cinebench.
  • Dakula74
    @Mr.Dzon 5800x3d bi ti bio odlican za tu 9070 ali ne moras da ides na njega ako ti vuce troskove i nisi zahtevan gejmer. Svakako mozes...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Videćeš i sam. Kad na tim podešavanjima koja ti odgovaraju grafa padne ispod 90%, a CPU preko 80%, znaćeš da je vreme za upgrade CPU-a.
  • Mr.Dzon
    @Dakula74 Znam sve to... Iskreno nisam zahtevan korisnik, niti igram sve aktuelne naslove jer me ne privlače svi zanrovi igara... U...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Za 60 je ok, ali ako bi baš hteo 120+ u 2k sa apskejlerom i na nekim srednjim podešavanjima, i u gradovima sa puno npc-ova, imao bi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    E sad i ja furam ovaj 7600x ,mali prcko ali gura. Jako vreo procesor! @Mr.Dzon 5900x je sastavljen iz 2 CCD-a, vecina igara je napisana...
Vrh