• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    meni max temp. kad gura shedere na 100% ide na 75-77C, ventovi na kuleru na pola snage.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sport sa Like Like.
    Pocela finalna serija u NBA.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    softver pomenuti je super !!izvinjavam se ostalim clanovima foruma zbog ovih uzvicnika i nije neproveren ,koristim ga godinama !! ... do...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    meni max temp. kad gura shedere na 100% ide na 75-77C, ventovi na kuleru na pola snage.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    E sad i ja furam ovaj 7600x ,mali prcko ali gura. Jako vreo procesor! @Mr.Dzon 5900x je sastavljen iz 2 CCD-a, vecina igara je napisana...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Za 60 je ok, ali ako bi baš hteo 120+ u 2k sa apskejlerom i na nekim srednjim podešavanjima, i u gradovima sa puno npc-ova, imao bi...
    • Screenshot 2026-06-04 101855.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Meni se skida pa ako valja verovatno ću uzeti po ovoj ceni. 40giga
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Pišu da je early access ove igre ustvari više demo u trajanju nepuna dva sata, i da je izbačen kao crowdfunding odskočna daska za...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi ILL sa Like Like.
    konačno nešto opipljivo i sa datumom:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Mislim da je mozda cak i bolje imati 12c za neke naslove, mada je i to mali broj i situacioni slucaj (za neke rts i manji broj SP...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Fatekeeper.
    Potražite u prodavnicama pored vas!
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi ILL.
    konačno nešto opipljivo i sa datumom:
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sport.
    Pocela finalna serija u NBA.
    • 1000011837.jpg
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Silent Hill - Townfall sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    @Nes* : probaj sa 30 € - 3.500 rsd.
Vrh