• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ovo je pokušaj dranja ljudi koji su ostali na am4 pre skoka cena ddr5. Treba staviti na papir pa videti šta se isplati, menjati celu am4...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    I to 350$ pre marže trgovaca I importnih taksi za EU... Gledajući na papiru vrlo situacino za apgrejd u odnosu na moj 5900x... Za ovu...
  • Bob Marli
    Bob Marli je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Šta se desilo sa bench forumom, adminima, čim spomeneš da je neki sadržaj woke odma dele zabrane, banove 7-30 dana, bukvalno fašizam...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    hteo da vam podelim (ponovo) Youtube downloader (winx youtube downloader) koji uglavnom koristim ali nisam mogao da nadjem oficijalni...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Najavili i 7700x3d, i 5800x3d, ali cene su isto nenormalne kao i za ovu 9070gre.. pogotovo za 5800x3d mislim da su najavili oko 350 $
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    hteo da vam podelim (ponovo) Youtube downloader (winx youtube downloader) koji uglavnom koristim ali nisam mogao da nadjem oficijalni...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    ASUS je na sajmu Computex 2026 predstavio najnovija AI infrastrukturna rešenja koja omogućavaju izgradnju kompletnih AI fabrika...
    • ASUS Adopts NVIDIA DSX AI Factory_T.jpg
  • Dexter013
    Dexter013 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima, Kratak opis igre Napravio sam svoj Gwent, gde možete da igrate protiv AI-ja (kompjutera) ili protiv drugih igrača. Igra...
    • 1780474480860.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ove sezone NBA se ne bi nagledao sve i da si hteo jer vecinu utakmica (one najbolje) ne bi mogao gledati bez dodatne kupovine liga pasa...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Malo dimming zona, iako ne znam tacno koliko je to uocljivo i napadno
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Porudzbina je ipak prosla, sad samo da nadjem vremena da prepakujem. Da ne bude bas sve tako dobro potrudio se City ekspres, jer je sa...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    @Sinisavr : to zapakovano kućište je teško više od 10 Kg, a city express to naplaćuje 1.700 rsd. Možda su još nešto dodali. :confused...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Sinisavr poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Porudzbina je ipak prosla, sad samo da nadjem vremena da prepakujem. Da ne bude bas sve tako dobro potrudio se City ekspres, jer je sa...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Love Love.
    Nije zivot jedan TV... :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ove sezone NBA se ne bi nagledao sve i da si hteo jer vecinu utakmica (one najbolje) ne bi mogao gledati bez dodatne kupovine liga pasa...
Vrh