• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Ja bi to opet odneo kod istog da popravi ako je skoro popravljan. Zna da zeza karburator kod njih,uglavnom se zezne van sezone,pa kad...
  • AlfaRomeo
    Jel imate nekih preporuka za trimer? Sve sem Stihla i Husqvarne i tako tih skupih marki..za sad para za to nemam. Eventualno za...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi ThinkPad tema..
    Dopunio bi listu sa po meni kako deluje naisplatljivijem od 230e,dovoljno tredova,ramova i prostora za skladištenje L14 230e...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Pomoc oko novog PC.
    Pa upali program za pracenje ventova na gpu i i ldi u meni cs pa vidi gde odu ventilatori.
  • M
    Miljanbgd je odgovorio(la) u temi Pomoc oko novog PC.
    • IMG_20250615_155135.jpg
  • M
    Nisam skidao nista od programa... Instalirao sam sve one drajvere za grafu..
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Pomoc oko novog PC sa Like Like.
    Lično mi deluje da su ventilatori od grafike. Da su problem drajveri,bios karte,ili pak neki dodatni program koji je instaliran vezan...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Pomoc oko novog PC.
    Prati temperature za vreme igranja. Možda ima prostora da se smanje obrtaji ventilatora ako su temperature ok.
  • Enigma
    Nema karta manu,softver je u pitanju,kad odeš npr u cs podešavanjs tad ti ode fps na 1000 i karta poludi i odu ventilatori na...
  • Enigma
    Enigma je pokrenuo(la) novu temu.
    Imam neko razmišljanje oko kupovine,namena škola,žensko. Izbor: P15s 349e...
  • M
    Pa da, i ja mislim da su od graficke... Neko mi rece da su tihi ventilatori a ustvari brate ono kontra... Jes da je ovo najbolja...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Enigma
    Lično mi deluje da su ventilatori od grafike. Da su problem drajveri,bios karte,ili pak neki dodatni program koji je instaliran vezan...
  • M
    Miljanbgd je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav momci, napokon sam sastavio novi racunar i imam jedan problem sto se tice glasnoce kulera.. Kako sam zavrsio sa sistemom i...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
    I ćerka i ja navijamo za Crvenu zvezdu tako da bi bilo malo glupo crno-beli build :) A i msi 1070ti ima jedan crveni ventilator tako da...
Vrh