• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I ćerka i ja navijamo za Crvenu zvezdu tako da bi bilo malo glupo crno-beli build :) A i msi 1070ti ima jedan crveni ventilator tako da...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Nova polukonfiguracija sa Like Like.
    moraces novi kuler i taj disk ne bih razmatrao kad su novi skoro po toj ceni...
  • D
    Damjan94 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Nova polukonfiguracija sa Like Like.
    HDV-m2 je dobar izbor po trenutnim cenama. Svakako ryzen 7700 ako je razlika tolika. Nisam siguran,mislim da ce morati novo...
  • D
    Damjan94 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Nova polukonfiguracija sa Like Like.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Nova polukonfiguracija.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Nova polukonfiguracija.
    HDV-m2 je dobar izbor po trenutnim cenama. Svakako ryzen 7700 ako je razlika tolika. Nisam siguran,mislim da ce morati novo...
  • D
    Damjan94 je pokrenuo(la) novu temu.
    Budzet oko 60k din(sto manje to bolje xD) Samo domace prodavnice i KP(posiljke sa aliexpress znaju da nestanu) Uglavnom bih igrao...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na cilipn poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    I ćerka i ja navijamo za Crvenu zvezdu tako da bi bilo malo glupo crno-beli build :) A i msi 1070ti ima jedan crveni ventilator tako da...
  • cilipn
    cilipn je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja ne bih ništa dirao. Napravi joj belo crnu kombinaciju... Svakako su i bele matične uglavnom prošarane, a i ram je uglavnom crn, lepše...
  • cilipn
    cilipn je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dakula74
    Pa nije u klasi tog tria, sve kartice imaju klase iako imaju isti cip nemaju isto hladjenje naponsku argb, svasta nesto. Kod MSI ide...
    • 5090-gaming-thermal-paste-leakage-v0-lodzc20fc30f1.jpg
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja ne bih ništa dirao. Napravi joj belo crnu kombinaciju... Svakako su i bele matične uglavnom prošarane, a i ram je uglavnom crn, lepše...
  • lagani
    lagani je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Stigla iz Slovenije. Ozbiljno deluje. Nisam je još testirao.
  • A
    AroX je reagovao(la) na Mare1389 poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Haha Haha.
    :rotf:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh