Tako nekakoKripton! Yea
I ja sam pomislio iz prve, onda sam pročitao opis onog kućišta (koji je isto za pohvalu). Pretpostavljam da napajanje ne bi dobilo zlato da su imali svu opremu, ali neko priznanje bi verovatno dobilo (možda bronzu ).@Nikola V:
ja sam mislio da im je ova gold medalja najjaca medalja, zato sam isprva i komentarisao kako su se zaleteli sa medaljom, a da nemaju ripple testove
Pa da, neki SF materijal, to sam i pretpostavio.Pa samo nesto sto nije sa ove planete, zar ne? Mislim da smo dosta rekli time Strpite se, bice cele liste i price oko bodovnog sisitema Nadam se ne duže od nedelju dana, radimo na tome!
Iz iskustva ti garantujem da ni jedno kinesko napajanje neće zadovoljiti specifikacije, čak ni kada je snaga u pitanju, a o ripple da ne govorimo.edit: uostalom, ako je napajanje deklarisano kao 1000W (ATX spec se podrazumeva na tih 1000W) i 85% eff, napajanje izadje iz ATX spec na ~880W jel to onda 1000W PSU ili nije? Ako ne zadovoljava deklarisano kakvu mu ocenu uopste treba dati? Dobru? Kakvu bi ste ocenu dali kineskom napajanju deklarisanom na 500W koje u u okviru standarda isporucuje 400W?
zato sto ovaj model konkretno ima razumnu cenu za 140mm, solidan pritisak i apsolutno je necujan na 5V + lepo svetli plavoAman, pa zasto cm vent, jos gore.