Aaaaaa jbt ni HDMI kabl nisam dobio. Ciganija strava i uzas.Ako su iste kartice kao sa testa, treba da dobijes sve sa slike u kompletu sa HDMI kablom.
Ako nisi dobio, reklamiraj lagano.
Pazi ovo - pakovanje ipak nije isto kao vase na testu! Razlika je u kutiji! Vasa kutija (kao i sve kutije sa testova online) su u landscape modu. Moja je isprintana u portrait modu (inace iste boje, ista oznaka kartice, ista slika) i jedna jedina razlika:
Kod vas pod "In the Box" stoji "Assorted cables" a kod mene na kutiji pise "Assorted cables (Optional)". Znaci ipak nisu ovi u prodavnici cigani nego sapphire, da bi ustedeli evro ili dva na kablicu. Sad cu da ubodem kartice i da proverim da li su jos negde ustedeli. Vracam izmesta ako se temperature ili skor ili OC razlikuju od vasih.
Nije do prodavca, nego do safira. Zvao sam prodavca - poslace mi o svom trosku mostic besplatno. Ono sto me je zaista iznerviralo je sto je safir svim novinarima poslao posebno 'marketing-edition' pakovanje, a prodaje iskljucivo ovo sto sam ja dobio, bez kablova.Ako mene pitas ima tu malo i do prodavca. Ako su vec videli da kupujes vise komada trebali su da ti napomenu sadrzaj kutije, bar nedostatak mostića.
Baš pogledaj da li se cena razlikuje izmedju ta dva pakovanja, pa nam javi.
sapphire ciganija je napisao(la):Accessory:
DVI to VGA Adapter
6 PIN to 4 PIN Power Cable
Ta verzija koju si okacio je upravo ova moja. Obrati paznju na bundleIma i ta verzija u prodaji i video prezentacijama.
Evo mi ga brat po frizuri, rece sve lepo.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202029
Izvadio sam za testiranje kartice napolje i ostavio po jednu. Stvari stoje ovako:3 karte u kucistu matori, sta si ocekivao?
Za buku iskreno ne verujem, ta karta je tiha kao tisina. Bukvalno.
Kartice se testiraju na ovome, ne mozes ocekivati iste temperature sa 3kom u kucistu....