PCAXE_news
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.817
- Rezultat reagovanja
- 418
Moja konfiguracija
Ovom prilikom ćemo se posvetiti jednom dosta svežem proizvodu od Raidmax-a, a ujedno i svežem proizvodu na našem tržištu. Ovoga puta je domaći distributer odradio veoma dobar posao, sa brzom nabavkom ovog novog modela. Takođe možemo pohvaliti i Raidmax, što nam je u ovako kratkom roku obezbedio test primerak.
Hyperion je mATX kućište tzv. cube iliti kockastog formata i predstavlja pravo ozveženje u Raidmax-ovoj ponudi kućišta. Vrlo dobro znate da je Raidmax do sada bio poznat po izrazito gejmerskim i "nabudženim" kućištima.
Ovaj proizvod predstavlja najjeftiniju ulaznicu za cube format kućišta na našem tržištu (mITX platforme ne računamo) sa svojom trenutnom cenom od oko 6000 dinara.
Primetili smo da je Hyperion već neko vreme dostupan na tržištu i da se nije razgrabio kao drugi Raidmax modeli. Moguće je da vlada strah od pogrešne kupovine, jer do sad uopšte nije bilo recenzija o ovom proizvodu, naravno ni na našim prostorima.
Mi ćemo to sada popraviti i detaljno Vas upoznati sa mogućnostima, prednostima i eventualnim manama ovog proizvoda, jer mi ni najgorem neprijatelju ne bismo poželeli da kupi nešto što mu ne odgovara, samo zato što ne postoji kvalitetna recenzija.
Opširnije...