Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Nasao sam ga za dobru cenu na oko mi izgleda stvarno lepo i rgb jos ima za dodatni fps
Salu na stranu da li neko ima i da li preporucuje da kupim naso sam ga za 60 e na Kupujem prodajem
Nasao sam ga za dobru cenu na oko mi izgleda stvarno lepo i rgb jos ima za dodatni fps
Salu na stranu da li neko ima i da li preporucuje da kupim naso sam ga za 60 e na Kupujem prodajem
Ako ti odgovara taj raspored pečurki zašto da ne...
Sve je tu negde cenovno - običan Xbox kontroler, ti "modovani" aka Xbox, i Dual sense 5... Mada ova prva dva imaju out box podršku za Win, a DS5 ipak zahteva jedan programčić da bi bio kompatibilan (i to ne potpuno jer npr. ja nisam uspeo da podesim da otvara GameBar na dugme kad hoću da opalim screenshot).
Jedina prednost kupovine npr. orginalnog Xbox kontrolera u radnji za slične pare je garancija, a svi ovi kontroleri (ajd za Asus ne znam) su skloni da razviju drift - loši analogi... Pa garancija koliko-toliko znači.