Veselin
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 15.07.2018.
- Poruka
- 1.605
- Rezultat reagovanja
- 2.442
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Arctic Freezer 36 A-RGB (White)
Motherboard:
ASRock B450M-HDV R4.0
RAM:
GUDGA DDR4 2x16GB 4000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Radeon RX 480 4GB NITRO+ OC
Display:
Gigabyte MO27Q2 Gaming Monitor
HDD:
2 x 1TB NV3 NVMe
Sound:
Monitor Audio Bronze 50 (6G), Fosi Audio V3, S.M.S.L SU-1 DAC, KLOTZ i LAPP kablovi i Nakamichi
PSU:
550 W Gigabyte GP-P550SS Ice Silver
Mice & keyboard:
REDRAGON Shiva K512 RGB & LOGITECH G502 X Black Gejming miš i G240 podloga
Internet:
Orion 500/500
OS & Browser:
macOS, Windows & Chrome
Niko ne zna gde je granica povećanju cena komponenti (i kojih sve komponenti) ali samo se o tome priča, pa da pitam za mišljenje kako ovih dana razmišljate, šta imate od AM4/AM5 mašina, da li sada prodajete/kupujete neke komponente, da li čekate bolja vremena?
Vidite moju konfu (grafička služi kao bacačica slike). Mislio sam da prodam ali kako vreme prolazi tako se bojim da ću posle nekog vremena morati da izdvojim 2x, 3x, 4x više novca za istu konfiguraciju pa razmišljam da je bolje da je ostavim sa strane i ne prodajem (jurim neki Mac računar). S druge strane, gledao sam da je možda unapredim: PSU kvalitetniji iz Mađarske, GPU 9060 XT 16GB na rate ali već neko vreme igram igre 0 minuta mesečno.
Pustite moju priču, kako vi razmišljate u vezi poskupljenja (ne samo RAM-a) i vaših mašina?
Vidite moju konfu (grafička služi kao bacačica slike). Mislio sam da prodam ali kako vreme prolazi tako se bojim da ću posle nekog vremena morati da izdvojim 2x, 3x, 4x više novca za istu konfiguraciju pa razmišljam da je bolje da je ostavim sa strane i ne prodajem (jurim neki Mac računar). S druge strane, gledao sam da je možda unapredim: PSU kvalitetniji iz Mađarske, GPU 9060 XT 16GB na rate ali već neko vreme igram igre 0 minuta mesečno.
Pustite moju priču, kako vi razmišljate u vezi poskupljenja (ne samo RAM-a) i vaših mašina?