Pa? Ne mislis valjda da neko zeli da te ubedi da je lcp nabolji izbor ili sta god..Bilo kako bilo i dalje mislim da je lc los izbor!:banana:
Zet, brat, Micko, kolega iz Nemacke, 5 foruma...Ko robuje,eto imas na akciji u emmiju tt dokker za manje od 5000,i to ti je bolje kuciste od ovog lc-a,odlicno kabliranje,air flow,,odlicno za dugacke grafe,kupis neki bolji fan i eto ti za iste pare bolji izbor,i ne moze mi niko soliti pamet da je ovaj lc best buy u klasi do 60eur,nije a to moze i moj ortak micko da potvrdi posto ima tt dokker,a pre njega imao neki frontier a kad smo sklopili konfiguraciju a unutra i5 sandy konfa ima extra temperature nego sto je pre toga imao u frontieru.Samo na nasem trzistu se provlace ovakva kucista kolega sa fakulteta kome roditelji zive u Nemackoj,a i on koji je po celo leto tamo kod njih,prati sve inovacije u pc oblasti i bas mi kaze da lc u Nemackoj je isto sto i kod nas vito kucista,slab im je udeo na trzistu,sto se Bavarske Nemacke tice....e sad sto se napajanja tice cujem da su popravili kvalitetali nikad lc od 650w new moze biti u rangu sa seasonic od 620w budimo realni
A zashto ne bi prochitao review PCAXE-a? Nash posao je da ocenjujemo, i sigurno to radimo bolje od bilo koga u Srbiji... To ce ti reci i ljudi iz ALTI-a jer nam shalju uredjaje na test upravo zato shto nam veruju i shto veruju u nash sud. Sve shto pishe u tekstu je tako. btw Iskreno vishe ni ne znam o chemu se polemishe ovde...Dva ortaka rade sa pc komponentama,jedan je serviser u altiju,citam komentare korisnika na forumima,a ti imas iskustva?opipao si 100 kucista i olizao(kako ti kazes)do sad ti jedan si u pravu a moji srodnici i prijatelji i drugi korisnici lazu,zasto im ne bih verovao njima ni u dzep ni iz dzepa.a za tt licno sam video da je sve lepo stalo kao bombona i ok temperature na veoma visokom kloku.
Lepo si rekaoIskreno vishe ni ne znam o chemu se polemishe ovde...
Ne pitam ja, skrecem ti paznju na to da moras potkrepiti tvoje tvrdnje bar necim. A to ni jednom nisi uradio, ako izuzmemo zetove, papagaje, forume, kolege iz nemacke i slicne verovatno fiktivne likove.Mnogo pitas cipiripi,ja sam lepo rekao sta za 5000 tt nudi,necu da ponavljam,pametnom je dovoljno jednom reci,a za lc je dovoljno citati komentare na it svetu a i kad sam hteo da uzmem i5 2500k sa z68 plocom + pride gtx 570,gore pomenuti serviser u altiju je rekao ni slucajno to da stavljam na lc jer ako klokujem napajanje nece izdrzati ni 6 meseci,bilo je mnogo reklamacija za neki gp3 model ako se dobro secam kako mi je rekao,medjutim ove zadnje posiljke koje su dobili u cacku nisu bile problematicne kao one prve serije doticnog napajanja od 650w,tad sam trebao da uzmem tu konfiguraciju ali sam odustao cekajuci BD.
Radi se o tome da je neko ko nema iskustva sa pomenutim komadom hardvera nasao za shodno da komentarise isti i donosi sudove.btw Iskreno vishe ni ne znam o chemu se polemishe ovde...
Ae kad ja nisam rekao reci ti ona poznavaoce svih kucista sveta u cemu je ovaj lc bolji od centuriona?Radi se o tome da je neko ko nema iskustva sa pomenutim komadom hardvera nasao za shodno da komentarise isti i donosi sudove.
Sve sto sam ja ovde procitao to je vas test koji meni ne znaci nista,ne mogu da nadjem italijanski sajt na kome je ovaj lc ismejan,to sto mislite da je vas sud ispravan,a na ostalim forumima koji su u svetu priznati i poznati je vas problem,izvinite molicu ali nisam primetio da neko u Nemackoj zna za pc axe i za njegove testove!
Vodish neargumentovano raspravu, pa bi ti sada da ja pustim neshto shto si sam podigao? Neka hvala, pridrzacu da ne ispadne Dakle, Nemci znaju za nas Shto znachi da ti nisi primetio jer ne chitash pazljivo.pusti ti oc,pratio sam rad ovog foruma i pre,volite da favorizujete komponente koje testirate primer je 6950 1gb kartica od powercolor-a,digli ste je u visine zato sto ste direktno iz fabrike dobili primerak koji se otkljucava,dok ni jedan ili mozda 1 kupac koji je kupio tu karticu je uspeo da je otkljuca,ali dobro to je i normalno morate i vi od necega da zivite,ali kad ja ne znam a ni ostali ljudi ajde onda vi experti i u svemu broj 1 recite zasto ovaj lc a ne tt?
Gledaj, mi se stvarno ne bavimo psihologijom ljudi niti uvijamo rechenice da bi moglo drugachije da se shvati to shto napishemo. Dakle, nije onda problem u nama, niti bilo shta favorizujemo, pishemo ono shto vidimo, tj opisujem ono shto smo primetili u toku testa.uh tt 4800 dinara das jos 800 i eto ti dobrog bocnog venta za iste pare kao i ovaj lc.A za 6950 nasem coveku dovoljno je da spomenes samo da moze da se otkljuca a on ce odmah kao zec na sargarepu da navali
U pravu sam da nemas iskustva.U cemu je on u pravu???Da nije uradio testiranje centuriona ili TT dokkera???Sve sto sam ja ovde procitao to je vas test koji meni ne znaci nista,ne mogu da nadjem italijanski sajt na kome je ovaj lc ismejan,to sto mislite da je vas sud ispravan,a na ostalim forumima koji su u svetu priznati i poznati je vas problem,izvinite molicu ali nisam primetio da neko u Nemackoj zna za pc axe i za njegove testove!
A to sto cpr namerno izvrce moje reci lepo sam rekao sta sam video a sta nisam,lc sa kojima sam se do sada susretao su zivi krsh,vidis jedan vidish dva krsha i vishe te ne zanima da gledash,za dokkera tvrdim da je best buy za 50 eur ko mi dokaze 5 osobina po kojima je ovaj lc bolji od dokkera svaka mu dala.
Ae kad ja nisam rekao reci ti ona poznavaoce svih kucista sveta u cemu je ovaj lc bolji od centuriona?
Koje prodavce? Jesi li ti nekog pitao?Mlatio ja u prazno ili ne pitajte prodavce lc kucista kod nas koliko se uopste i prodaje ovaj model u procentima 0,01%