• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS GTX 650Ti DC2

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

Xandar1

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.08.2012.
Poruka
273
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD X3 450 3.2Ghz/tx3 EVO
Motherboard:
msi 770-c45
RAM:
4gb patriot
VGA & cooler:
Gigabyte 7770 OC
Display:
Philips 21.5"
HDD:
WD blue 500gb
Sound:
audigy se + Blueberry SW-T100
Case:
Spire sonex plus
PSU:
Raidmax 635W-AP
Mice & keyboard:
a4tech 600x
Internet:
Rob sam sbb-u
OS & Browser:
Windows 7 ult.
Other:
Biti mod...da li treba imati ljudske kvalifikacije za to?
Jesi osiCa!:d
Samo se salim sta ti je:D

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
@W.A.S.P.

Ne moraš da mi se izvinjavaš ;) Bog ti pomogao! :D
Da, u nekim stvarima ne samo da smo bolji, nego mogu slobodno da kažem da smo dosta bolji. Nemam ja tu šta da kažem, to je činjenično stanje. Ovo je IT, nije ovo vašar pa da se ocenjuje čija je seoska mlada bolje našminkana i bolje obučena. Naravno, u nekim stvarima smo drastično lošiji, ali radimo na tome da budemo bolji. To je naša filozofija - težimo da budemo bolji.
Recimo, ti ne težiš ka tome, ti težiš da budeš lošiji, a ton i način komunikacije ti je očajan, a ni antispam sistem PCAXE ti ne ide na ruku, ali kako god, imaš pravo na mišljenje.

I jos nesto da te informisem posto ocigledno neznas hd7770 nemoze da se poredi sa gtx650-ti jer je ona dosta jeftinija al zato moze da se poredi sa gtx 650 koju razbija u svim testovima prava karta za poredjenje sa ovim *****em je hd7850 ili starije gtx 560,gtx560-ti,hd 6870 ili hd 6950(sad moze da se nadje u evropi i americi za 150 evra/dolara isto vazi i za gtx 560-ti)
Jedino očigledno je da ti ne čitaš šta pišemo, već izvodiš zaključak kakav ti odgovara. Kao to za Fedju ili mene sada :D Nađi mi jedan njegov članak i rečenicu koja nije činjenično stanje u tom momentu bila, pa se javi - Mani nas tih uopštenih priča, u kome samo razvodnjavaš a ništa pametno ne kažeš...
Sa druge strane, ako želiš da veruješ da meni nije jasan red veličina, veruj. Ja sam napisao da čak i to jedino što smo imali u tom momentu nije radilo, nisam napisao da je to pandan, ali bar neka slika da se stvori...

P.S. Jedina svetla tačka PCAXE je to što težimo ka boljem non stop i što nikada nismo stali, i što smo ipak uradili nešto korisno za ovaj region - pa ko je prepoznao, prepoznao je, ko nije, nije - nismo očekivali da ćemo naići na razumevanje, već da ćemo ga pridobiti vremenom isključivo našim zalaganjem i ničim drugim, a nije da dugujemo bilo kome šta :) Možemo i ne moramo da objavimo test Devil 13, apsolutno naš izbor. Kada to budeš shvatio, shvatićeš o kolikoj slobodi se priča kada se priča o PCAXE.

Poslednja izmena:
Vrh