Nesto mi se sve cini da ti pre imas dosta neznanja...imam dokaza i za ib i za gtx 680 a to ste i mogli da vidite
Ma jeli? A kako su to namešteni? Šta mi uopšte imamo od toga da favorizujemo SB?mnogi rezovi su namesteni i netacni.... naravno da se opravdava zasto ne kupiti ibtj favorizuje se sb....
slicno sam video i kod testa gtx680 dc II
Verovatno ce Maestro uskoro da se menja s'tobom jer voli da ima uvek najbrzemenjam 2600K za 3770k
Isto smo i mi napisali:ivy nije losa kupovina za onoga ko sad uzima ceo racunar, ali je potpuno besmisleno prelaziti na ivy ako vec imas sandy... to je sva filozofija.
PCAXE je napisao(la):Do tada, od nas „Ivica“ dobija tek srebrno odličje, ponajviše zbog velikog napretka na GPU delu. Ukoliko već podsedujete Sandy Bridge procesor, nema valjanog razloga da pređete na Ivy Bridge. Naravno, ukoliko kupujete nov procesor, svakako se opredelite za neki Ivy Bridge.
Gresaka je bilo, uvek ih bude, typo greshaka.dakle gresaka je bilo
cipbojizam lep termin
druze ja se bavim necim drugim odgovornijim i ozbiljnijim od ovoga sto mi je samo hobi pa me zato i nema da postavljam rezultate mada ako budem imao vremena bice i toga, pozdrav svima
Uff uf, ako si polozio tu etiku trebao bi znati da je ljudski priznati gresku.dakle gresaka je bilo
cipbojizam lep termin
druze ja se bavim necim drugim odgovornijim i ozbiljnijim od ovoga sto mi je samo hobi pa me zato i nema da postavljam rezultate mada ako budem imao vremena bice i toga, pozdrav svima
Slažem se. 10 bodova ako ni ne pokuša da dokaže.Ako prozivas jer ti je dosadno i lozis nas ovde, to je ok, ali cemo napraviti presedan i ubaciti u bodovni sistem 10 poena za ovakve prozivke, jer je i to ok isto
Odgovorio Fedja u drugoj temi, ali da ponovim i ja ovde, nije zgoreg. Veca temperatura znaci manje tisine. Najprostije moguce receno. Naravno, mogu da ogranicim ventove pa da budu svakako tihi, al onda ce sve biti jos toplije. Ode vrucina na graficku, na hardove, napajanje. Mozda "malo toplije od SB" vecini nije strasno, ali ja gledam sa mog setupa i "ladnog ko spricer" Wolfdale procesora. Sa el cheap-o aftermarket kulerom ceo komp je skroz necujan. Sa otvorenom stranicom. E sad, kad bih radio upgrade ne bih nikako zeleo da mi nesto bude losije u odnosu na stari (sadasnji) komp. Pa... mozda bih mogao da nabudzim neki smrt kuler koji ce da radi dobro i tiho... koliko to kosta ? Ovo me izaslo 120E CPU + 35 kuler. Koliko da dam za Ivy, 200 za CPU + 50, 60, 70 za kuler ? Bas ce se usrecim...i za alka,pa sta ako je nekoliko stepeni topliji?
Ključna reč u ovoj rečenici je "igrama". Ako želiš razliku u igrama uzmeš boljugrafiku. Ako hoćeš živahan i brz sistem, uzmeš bolji procesor ili SSD. Eno i moj buraz uzeo i3 2100, i ne vidi nikakvu potrebu da uzima overklokovani 2500K jer će dobiti 1-2 fpsa poboljšanja. Inače je bio na Q6600, menjao je komp samo zato što mu je riknula ploča i kao ajde, upgrade na DDR3. Ako se neko ne bavi hardcore renderingom gde je vreme novac, ono što si naveo je sasvim dobar izbor.Pitanje za neke cemu 4,5+ ghz?
i za alka,pa sta ako je nekoliko stepeni topliji?
Ja u realnom radu i nekim igrama razliku nisam osetio izmedju q6600,955be i x6 (def/max 24/7 klok),imao sam i 4850 koja je u idle radila na 85 C,full load 109C i dan danas ta karta radi posle nesto vise od 4 godine...
Da, ali čemu onda 300+ evra? Treba da postoji neka satisfakcija za to ulaganje, makar bila nekorisna, na papiru. Ako ne daju mnogo neka ne traže mnogo.Pitanje za neke cemu 4,5+ ghz?