• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Ja kupujem novo - otpakovano, korišćeno, možda korišćeno, možda nekorišćeno.
  • V
    Kako su krenuli sa cenama, ovaj je samo malko poranio :D A ovo si zaboravio? Ko zna kakva nas cena čeka kad se vrati sa odmora :geek:
    • 1788479658932.png
  • vladarko
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/graficke-kartice/gigabyte-geforce-rtx-3060-ti-8gb-gddr6-gaming-oc-rev-2-0/oglas/130216...
    • 1788478719720.png
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Boze sacuvaj kakva pitanja. Sad bih cak bio i uvredjen kao bih bio fan nVidije. Po mom misljenju mislim da AMD cak nema odgovor ni na...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Boze sacuvaj kakva pitanja. Sad bih cak bio i uvredjen kao bih bio fan nVidije. Po mom misljenju mislim da AMD cak nema odgovor ni na...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Odgovoriće na dlss5 tako što će podići još cenu svojim kartama. Realno kakav odgovor može da se očekuje na tehnologiju koja ti obori...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Odgovoriće na dlss5 tako što će podići još cenu svojim kartama. Realno kakav odgovor može da se očekuje na tehnologiju koja ti obori...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Kakva je situacija sa Amd odgovorom na DLSS 5?
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    • 33-youre-so-funnyl.png
    • 33-youre-so-funny.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Probao malo Dawnwalkera, ok izgleda i radi, dosta je zahtevan al' open world pa valjda mora. Ima čudan bag kad se igra gempadom, krene...
    • Dawnwalker_2026_09_04_00_34_54_921.jpg
    • Dawnwalker_2026_09_04_00_35_05_238.jpg
    • Dawnwalker_2026_09_04_00_35_38_723.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Marvox Dobro obrati pažnju ovih dana pri kupovini grafičke, zato što je Nvidia najvila povećanje cena i naši prodavci povećali sve...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Sačuvao par cena (kraj jula kad sam počeo da se raspitujem)...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Gledam tamo na sajtu gde su testirali taj pulse,njima se fanovi ponašaju normalno. Realno ne bi smela preko 50% fan da vrti
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sačuvao par cena (kraj jula kad sam počeo da se raspitujem)...
    • 1788471848083.png
    • 1788471896423.png
    • 1788472004569.png
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako je, kao kada poleće avion. Ali podese se ventilatori i onda je tiha i par stepeni veća temperatura. Zato i ne volim što nisam...
Vrh