• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    znam. Reshade samo da ispravi kad ne valja hdr. Ne koristim ga uvek. Resonance: A Plague Tale Legacy Ko je igrao prethodne mislim da...
    • Resonance 2026-09-01 18-47-22_1_result.png
    • Resonance 2026-09-01 18-47-36_2_result.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Like Like.
    Konzolu ne znam vise ko kupuje jer je totalno besmislena kupovina.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Vase Speedtest i Pingtest brzine.
    Pa i nije bas. Ja imam 1000 Mbps a na speedtestu izvlaci 935 Mbps. Mada kad skidam preko steam u fullspeed skida oko 118 MB/s. Sto...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Po ovim cenama da, za 400e didzital pre 4 godine sada deluje kao pun pogodak... I verovatno poslednja konzola koju cu uzeti ako ostvare...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    ne igram sad ,igrao nekad .snimak nije moj
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Konzolu ne znam vise ko kupuje jer je totalno besmislena kupovina.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    ^ Sony se takodje svojski trudi u poslednje vreme da udje u to drustvo "odabranih"...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Zanimljivo Da li ćemo mi sa Aljaske moći da koristimo servis? :rotf:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    e sad si me bas u.ebo fino A nije ni nVidia kartica. :( Zato sto je nVidia prema svojim korisnicima go.vno jedno 5x vece nego sto je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Bitno je ali do odredjene granice. Obzirom da sam u audiofilskom svetu vec 20 godina stalno sam imao teme sa ljudima iz istog hobija...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Niko nas ne pita sta hocemo odavno. Pogledaj serije i filmove sad , a pogledaj produkciju nekad, sta je to dobro snimljeno od 2008-me...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    ethical penetration hackLer... imas kursovi za nji ali zahteva izuzetno poznavanje od mrezu i programatore da bi uopste mogao da...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ne znam koga pitas. Ja ne koristim softver od graficke za screenshot Korisim program screenshooter koji nije striktno za igre nego...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Zaboravio da kažem, taj iz adrenalina skrinšot je dosta loš za HDR, bolji je onda i onaj windowsov snipping tool, shift-win-s prečica...
Vrh