• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Isteklo mi dodaj. Radim još nešto pa ovo usput. Moram svima da odgovorim. Evo uspeo da dodam i pobrisao pola toga
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Šta kaže ćetđipiti, da li se ovim može gasiti vatrom zahvaćena računarska oprema dok je pokrenut furmark? @Veselin
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Vase Speedtest i Pingtest brzine sa Like Like.
    400/400 paket, wifi 5ghz na telefonu. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? Speedtest by Ookla - The Global...
  • Plauer1
    Nrma sanse da bi se mlatarao po planinamsa sa ovim jer kuda se ja pentram i kuda se zavlacim bio bi mi velika smetnja. Koristim GoPro i...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Grand Theft Auto VI.
    Ovde je tendencija da bivsi fanbojevi NV sad tesko pljuju po svemu sto NV izbaci, muka ih je bilo naterati da predju na AMD , ali kad su...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ne stižem da odigram TLOU jer trenutno igram deset igara u isto vreme :D Moraću da nabavim još SSD prostora ili da igram jednu po jednu :)
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Vase Speedtest i Pingtest brzine.
    400/400 paket, wifi 5ghz na telefonu. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? Speedtest by Ookla - The Global...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Obrisao sam outlaws. Posle pređene sa dlc-ovima i 100 i kusur sati sam je pregledao, da ne kažem odigrao jer je bilo slabo šta da se...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Predlazem kupovinu pre probe.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ne stižem da odigram TLOU jer trenutno igram deset igara u isto vreme :D Moraću da nabavim još SSD prostora ili da igram jednu po jednu :)
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ako igraš sa HDR onda za tlou2 reshade je meni najbolja opcija. Imaš već gotovih profila na nexusu, ali po meni ne treba puno da se...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ako igraš sa HDR onda za tlou2 reshade je meni najbolja opcija. Imaš već gotovih profila na nexusu, ali po meni ne treba puno da se...
    • 3.png
    • 4.png
    • 5.png
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Šta kaže ćetđipiti, da li se ovim može gasiti vatrom zahvaćena računarska oprema dok je pokrenut furmark? @Veselin
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Obrisao sam outlaws. Posle pređene sa dlc-ovima i 100 i kusur sati sam je pregledao, da ne kažem odigrao jer je bilo slabo šta da se...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic info sa Wow Wow.
    pre nekoliko dana sam prvi put video youtube video koji traje duze od jednog dana sada prvi put vidim video na kojem se ne vidi broj...
Vrh