• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ok je taj deo, free flight. Izabereš neko mesto na planeti, avion, helikopter, balon, ima i cepelin, i on te postavi tu u vazduh...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Procackaj po opcijama mislim da tamo imas pojednostavljen flight model. Secam se kada sam pre par godina se navukao na DCS. Sve imam i...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ok je taj deo, free flight. Izabereš neko mesto na planeti, avion, helikopter, balon, ima i cepelin, i on te postavi tu u vazduh...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Procackaj po opcijama mislim da tamo imas pojednostavljen flight model. Secam se kada sam pre par godina se navukao na DCS. Sve imam i...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    • 2537590_50.jpg
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Kakvi crni rafali, ne mogu trening obuku da pređem već dva dana. Ovo je gore nego Dark Souls. Free flight s početka je bio navlakuša..
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Baš to. Gedam da uživam u predelima a ne da se borim sa kontrolerom kako da upravljam.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Jako lepa igra
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    The Sinking City Kvest se zove Očevi i sinovi, pa zato i Saturn proždire sopstvenog sina. Inače igra je odlična, detektivska horor...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Pa mislim da je ovo prvi deo... Drugi deo su opljuvali na recenzijama...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Mislim da bi bilo još gore. Ovde bar ima pečurkica kol'ko tol'ko da imitira džojstik. Nije toliko do upravljanja nego sva ta fizika i...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Chola97 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Uruk
    Mislim da bi bilo još gore. Ovde bar ima pečurkica kol'ko tol'ko da imitira džojstik. Nije toliko do upravljanja nego sva ta fizika i...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Možda da pređeš na tastaturu i miš? https://axe.rs/forum/threads/sta-igrate-trenutno.8304/post-774598
  • Uruk
    Kakvi crni rafali, ne mogu trening obuku da pređem već dva dana. Ovo je gore nego Dark Souls. Free flight s početka je bio navlakuša..
Vrh