• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Samo baca pare za ta od 15k, radiće mu isto posao kao i ovo, neće primetiti razliku, i ostaće mu opet lufta. Njie to razlika od par k...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Vita gm je najbolje od preporučenih.Ima vise modela vita,ali nisu ni priblizno iste platforme i kvalitet.Vita GM je neki...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    С обзиром да поједина напајања (додуше не MSI) раде по два дана, мени се чини да је штедети на напајању најлошија опција. Рецимо да то...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbg sad kupuje i za neke naprednije komponente, što da uzima knap 650W kad je razlika par hiljada...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Наши имају Endorfy fm6 седам година гаранције. Што не питаш да ли могу да набаве fm6 1000w ? Питај у Монитору или Атому. Не треба...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovo je povoljno, barem mi tako reče jedan čo'ek @Enigma https://atom.rs/?sid=38535 Model: FSP VITA GM 1000W, ATX3.1, PCIe5.1, 80+...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na neSSa poruku u temi NessaCafe - PC Build sa Like Like.
    Nastavljam sa radom, postavljanje maski od drvenih panela, utezanje kablova, 3D maske za kablove su prefarbane u odgovarajucu braon boju...
  • B
    bojke1 je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ispratih ovu priču, samo 180x200cm :)
  • H
    h4nsk4rp je pokrenuo(la) novu temu.
    Monitor star 16 meseci, ima produzenu garanciju u gigatornu do 24.02.2029 Ide original pakovanje bez kutije 10/10 Uzeo sam veci, tako da...
    • viber_image_2026-06-16_17-02-22-245.jpg
    • viber_image_2026-06-16_17-02-27-613.jpg
    • viber_image_2026-06-16_17-02-31-424.jpg
    • IMG_20260318_141628.jpg
    • IMG_20260318_141635.jpg
    • IMG_20260318_141632.jpg
    • viber_image_2026-06-16_17-13-46-554.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Udarna struja nije toliko bitna,barem ja tako smatram,pokazuje se u testovima,ali mislim da je sporednija nego neke druge stvari.Ona se...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Udarna struja nije toliko bitna,barem ja tako smatram,pokazuje se u testovima,ali mislim da je sporednija nego neke druge stvari.Ona se...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    С обзиром да поједина напајања (додуше не MSI) раде по два дана, мени се чини да је штедети на напајању најлошија опција. Рецимо да то...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na CA_RIA poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Endorfy има јако низак inrush current на 250w што људи превиђају. И има добре делове. И ниску температуру компоненти.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Vita gm je najbolje od preporučenih.Ima vise modela vita,ali nisu ni priblizno iste platforme i kvalitet.Vita GM je neki...
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Endorfy има јако низак inrush current на 250w што људи превиђају. И има добре делове. И ниску температуру компоненти.
Vrh