• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• blackmore1911
    To sam i ja primetio, spustio mi je za 6ns na CL36 sa novom verzijom.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    I radi i izgleda kao naucna fantastika za onog marinca u prostoru II :P edit: ja sam je presao sa 5700xt na high/ultra podesavanjima u...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na blackmore1911 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Po prvi put igram Cyberpunk (sa Phantom Liberty DLC-om) i malo je reći da uživam na novoj mašini. Šteta što nemam QD-OLED monitor, ali...
  • Marduk
    Marduk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Da li neko ko radi u c# ili plusu moze da objasni sta je sa UE5 glavom? Smecarski programeri na minimalcu ili nesto trece?
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Po prvi put igram Cyberpunk (sa Phantom Liberty DLC-om) i malo je reći da uživam na novoj mašini. Šteta što nemam QD-OLED monitor, ali...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Zbog velikog 3d kesha nemaju potrebe da posezu za memorijom tako cesto kao obicni procesori tako da i sa jednim stapom memorije rade...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Što se tiče potpore, nemam nikakvu potporu trenutno ali ću pogledati po internetu da li postoji nešto što bih mogao nakačiti da drži...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Za vikend prešao Space Marine 2. Ne znam šta bih napisao, podeljena su mi mišljenja. Grafički igra varira od sjaja do očaja (doduše...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Igra je button rape u EU5 i nista vise.. edit: u odnosu na framerate koji nudi, očajno, ali baš očajno izgleda pogotovo u odnosu na...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi timings for Hynix DDR5 with Ryzen 7000.
    novi čipset drajver spustio još latenciju, i memorije i l3 keša:
    • 1.png
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Za vikend prešao Space Marine 2. Ne znam šta bih napisao, podeljena su mi mišljenja. Grafički igra varira od sjaja do očaja (doduše...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Zbog velikog 3d kesha nemaju potrebe da posezu za memorijom tako cesto kao obicni procesori tako da i sa jednim stapom memorije rade...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • blackmore1911
    blackmore1911 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ovo je baš scenario koji se desio ortaku. Iskreno nisam znao da je 9XXX serija toliko problematična, prezadovoljan sam mašinom i ne bih...
  • blackmore1911
    blackmore1911 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    X3d procesori nisu osetljivi na latenciju DDR5, to cl 30 ili 36 ili 40 ne znaci nista osim testova kojekakvih nebuloznih benchmarka. Sto...
Vrh