• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• lazarev1ch
    lazarev1ch je pokrenuo(la) novu temu.
    Poz, imam rx 6600 xt reddevil najbolji model ove karte, desava mi se da nekada win ne bootuje iz prve ili da ekran treperi pa se ceo win...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Nisam ni znao da postoji samo bela verzija. Idem sutra do SL radnje. Meni je najbolje belo na tržištu (:d) ovo...
  • A
    AroX je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na neSSa poruku u temi NessaCafe - PC Build sa Like Like.
    Pozdrav prijatelji, bio sam neko vreme odsutan, puno neplaniranih obaveza, odlučan sam završiti ovaj PC, u narednim danima ću redovno...
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Resident Evil - Veronica sa Love Love.
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Juče sam baš gledao po radnji da ga nađem, ali još nije stigao. Sent from my SM-S731B using Tapatalk
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Nisam ni znao da postoji samo bela verzija. Idem sutra do SL radnje. Meni je najbolje belo na tržištu (:d) ovo...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Jeeeedva ga nadjoh... @Veselin -ov (samo belo) eurokrem :first: Posle 21 (i Bench forum :D) izgubljen kg za 5 meseci, red je da se...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Za moje potrebe nisam mogao kupiti nista bolj i povoljnije :D Imou Cruiser Dual camera. Evo preko godinu dana bez nekih vecih...
    • 1780917100729.png
    • 1780917126072.png
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Jeeeedva ga nadjoh... @Veselin -ov (samo belo) eurokrem :first: Posle 21 (i Bench forum :D) izgubljen kg za 5 meseci, red je da se...
    • 1780916696049.png
  • DR4C0Ni4N
    Prosle godine sam kupio dva takva i jedan NF-F12 za 5000 din. Mozda da probas sa 4k, pa da spustas ako ne ide. Dosta je specificna...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam nedavno montirao jednu DAHUA F2C-PV i prilicno pristojno radi. Cene koliko vidim u retailu umeju da budu nenormalne, ali mogu da...
  • neSSa
    neSSa je odgovorio(la) u temi NessaCafe - PC Build.
    Pozdrav prijatelji, bio sam neko vreme odsutan, puno neplaniranih obaveza, odlučan sam završiti ovaj PC, u narednim danima ću redovno...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    šveca donela iz USA Ring sigurnosne kamere. Ono, solidne su, ali sve se snima na Amazon servere, prvi metar je bio gratis Pro pretplata...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Ja imam sa MESH to jest kao mrezicom od napred a sa strane je staklo..Pa opet ponekad primetim kao blago ali jedva, magljenje...Tako da...
Vrh