• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DuškoNS
    DuškoNS je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Naleteo sam bas na tu kartu. Videcu ovih dana sta cu... Hvala,
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi PC za CS2 gaming u 1080p?.
    Pre bih ovo ajsnuo: https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/graficke-kartice/rx-6800xt-16gb-red-devil/oglas/188327288
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Dahtao
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Na prvom Summer Games.con događaju održanom u Silosima, kompanija RJK bila je jedan od pokrovitelja AXE AIM Challenge-a, takmičenja koje...
    • RJK_Summer_Gamescon_2026_T.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Poletan sam zbog voice38 uspeha u krekovanju DENUVO zaštita... Pa je ovo rezultat: Ali, svestan sam da objektivno neću ništa stići...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Navodno RDNA3 dobija punu i oficijalnu FSR 4.1 podršku u julu ove godine, a RDNA2 u januaru 2027.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Dahtao
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Biće leti, leti, leti, bijeli golube :lock: Još mi nisu mahali :wave:
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    "Za sve koji su na novim paketima postoji mogućnost da se preko moj sbb aplikacije poveća broj slotova sa 3 na 5. Moje...
  • AXE
    Na prvom Summer Games.con događaju održanom u Silosima, kompanija Gigabyte podržala je AXE AIM Challenge kao jedan od glavnih...
    • Gigabyte_Summer_Gamescon_2026_T.jpg
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
    Neočekivana najava... Interesuje me u kom ce pravcu - horor ili akciona avantura. Igraće se svakako. +edit Sada skapirao koji je tim...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Novi GOD of WAR Laufey.
    Zar scenario nije pisao Kori Balrog? U nekom gameplay revealu spomenuli su da je on radio na priči/scenariju "u međuvremenu" I da treba...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Novi GOD of WAR Laufey sa Like Like.
    Nemam pojma šta da mislim. Priča će biti dovoljno dobra da služi kao spona borbi, koja će da bude odlična kao uvek... ALI... - baš mi...
  • AXE
    Kada je reč o gejming performansama, teško je zamisliti moćniju kombinaciju od NVIDIA GeForce RTX 5090 grafičke karte i AMD Ryzen 7...
    • MSI_Summer_Gamescon_2026_T.jpg
Vrh