• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Iz 2023.
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Njegov kanal mahom prate ozbiljniji 30+ ljudi, deca i mladji od 16 god mislim da ima samo tipa 15 20% Decu ne zanimaju kvalitetni...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Na Bobiji se nekada davno iskopavao Barit i naravno za to su potrebne neke hemikalije i neverovatno koliko to gore sve smrdi i ako je na...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    ne mogu da se dosetim na kojem forumu il drustvenoj mrezi sam imao ban u vidu toga da mi je bilo zabranjeno da lajkujem . smesno zvuci...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Možda olovo, možda kadmijum. OSNA: Krivična prijava zbog ekološkog kriminala na Bobiji - Vesti iz Srbije, regiona i sveta - N1 info
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Na Bobiji se nekada davno iskopavao Barit i naravno za to su potrebne neke hemikalije i neverovatno koliko to gore sve smrdi i ako je na...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Prvo na sta me asociralo je ovo
    • Screenshot 2025-09-02 12-19-16.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Njegov kanal mahom prate ozbiljniji 30+ ljudi, deca i mladji od 16 god mislim da ima samo tipa 15 20% Decu ne zanimaju kvalitetni...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    ne mogu da se dosetim na kojem forumu il drustvenoj mrezi sam imao ban u vidu toga da mi je bilo zabranjeno da lajkujem . smesno zvuci...
  • DR4C0Ni4N
    Ti uredjaji postoje samo u USA koliko vidim.. ovde kod nas ih nema. Sve to što se nudi kao refurbished je iz Kine, nema veze sa...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Možda olovo, možda kadmijum. OSNA: Krivična prijava zbog ekološkog kriminala na Bobiji - Vesti iz Srbije, regiona i sveta - N1 info
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    mozda je mislio na decu, deca treba da odigraju, ne odrasli?
  • Pinocio
    Sad sam pogledao jeste lošijeg kvaliteta na forumu.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    mozda je mislio na decu, deca treba da odigraju, ne odrasli?
Vrh