• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Pa to i nije loša vest, jedino pitanje koliko će ovo mučenje da potraje i kad će da završe... Kako mi se čini, izguraću ja još jedan...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na gx-x poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    Tako je. Teh. problemi su jer menjaju instalacije i rutere (sve ce biti optika) pa dolazi do prekida svako malo i veoma je iritirajuce.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @PORSCHE : gde se nalazi rudnik na Bobiji? Kad napisa gde si bio setih se da sam skoro čitao o zagađenju...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U Srbiji se sprovodi unistavanje prirode i trovanje ljudi pod SNS sektom...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kod Oštre stene ako ti taj podatak nesto znaci. Inace objavio sam video na YT na kojem se vidi na sta to lici jedino sto nisam mogao...
  • PORSCHE
    Sve zavisi kako gledas i sa cime bi poredio. Ove fotke su sa dosta smanjenom zerolucijom jer u punoj rezoluciji ne moze da se postavi...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kod Oštre stene ako ti taj podatak nesto znaci. Inace objavio sam video na YT na kojem se vidi na sta to lici jedino sto nisam mogao...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Tako je. Teh. problemi su jer menjaju instalacije i rutere (sve ce biti optika) pa dolazi do prekida svako malo i veoma je iritirajuce.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi SBB/EON/Total TV.
    Ja sam u decembru 2024 zaljučio ugovor sa SBB na 24meseca Digitalni EON Premium, 12meseci za dinar, preostalih 12 meseci 4.399din. Ovo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    Ja prelazim iz telekoma kod A1 što se tiče neta i TV, za paket DUO plus, brzina 600/300, u tv paketu dobijam HBO i HBO Max, I Arena...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Typhoon.X poruku u temi SBB/EON/Total TV sa Like Like.
    Vidim pobegao sam tacno na vreme :d
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Klasik
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @PORSCHE : gde se nalazi rudnik na Bobiji? Kad napisa gde si bio setih se da sam skoro čitao o zagađenju...
  • Pinocio
    Slike su super, ali mi se cini da taj Samsung i ne briljira bas kada je kvalitet kamere u pitanju!?
  • Pinocio
    Planina Bobija Samsung Galaxy A56
Vrh