• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• crni gruja
    crni gruja je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    • 2.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Ajde slikaj mi ovo iz DM.
    • 1777019273218.png
    • 1777019322549.png
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kure ne zna se tacno ko je tu zabrljao, moje licno misljenje i AMD i Asrock, 9000 serija rayzena crkava i na b650 plocama, tako da od...
  • Dakula74
    Poco F8 Ultra 16/512 za 70k uz neki kod MFF16 na mi.com još neki dan, nisam gledao detaljnije ali je vrh ponuda.
  • crni gruja
    crni gruja je odgovorio(la) u temi Nema zvuka.
    Nece ni to...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Obavezno poslednju verziju BIOS-a! + poslednji cipset drajver od AMD sa AMD sajta.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nema razloga da ne updejtuješ BIOS... A što se tiče ploče, ASrock je dobar proizvođač ali ove najjeftinije ploče X870 su im na zlom...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Nije baš rig, ali je glavni deo scenske opreme na nastupima. Ja sam odrasla i ozbiljna osoba. Majke mi! :rotf:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Rig gallery sa Haha Haha.
    Stability pobedio:D
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Obavezno poslednju verziju BIOS-a! + poslednji cipset drajver od AMD sa AMD sajta.
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Nije baš rig, ali je glavni deo scenske opreme na nastupima. Ja sam odrasla i ozbiljna osoba. Majke mi! :rotf:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Stability pobedio:D
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Rig gallery sa Haha Haha.
  • D
    Dejan Obradovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pozdrav, Uzeo sam polovni računar sa Asrock x870 pro rs i ryzen 5 9600x. Čitao sam o mogućim problemima sa ovom pločim i rajzenima 9000...
  • Cika_Kure
    Primetio u poslednje vreme da na TV-u izgleda bas cesto pustaju neke rekao bih remastere starih filmova. Upravo gledao MEAN MACHINE i...
Vrh