• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Drakuloni
    Drakuloni je reagovao(la) na AXE poruku u temi Redragon Spectra Pro sa Like Like.
    SPEKTRALNO dobre Imali smo prilike da testiramo Redragon Spectra Pro gejming slušalice koje poseduju moderan dizajn, kvalitetnu izradu...
  • Drakuloni
    Drakuloni je reagovao(la) na peja81 poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Isprobavao sam jutros par varijanti, na istom naponu, 220W i 250W razlika je 2.5%. Sa 103 na 106 FPS. Pretpostavljam da bi bila još...
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Resident Evil-Requiem sa Haha Haha.
    Jestiva al samo prvi put. :D
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Verovatno isto kao 9070xt koja je UV na 280-300w hladnija, sa tim sto bi 9070 bila toplija i mozda bi morali da se i ventovi vrte na...
  • Mr.Dzon
    https://youtube.com/shorts/9_e0Fce9dcg?si=TYjUDlZpF8etpzpA
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Au al ste ga zakomplikovali, meni lično nije neka razlika između FSR i DLSS, sa običnom RX6800 16GB bez XT se još nisam susreo sa igrom...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ova tema ne postoji i kad udjem u thread Komuna. Koji qrac... :d
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Verovatno isto kao 9070xt koja je UV na 280-300w hladnija, sa tim sto bi 9070 bila toplija i mozda bi morali da se i ventovi vrte na...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na tonce poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    :)
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    mobilni telefon vise nije mobilni telefon vec mobilni kompjuter :)
  • G
    Gibli je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    @Mr.Dzon možda je jeres, ali meni je najbolji COD (ne računajući prve WW2) bio BO3, onaj futuristički sa Christopher Meloni-jem... Ova...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Lufta još ima, sa ovih 250w verujem da bi bez problema radila i 280-300w, a da ostane tiha i hladna. Pitanje samo kol'ko bi u...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Generalno ne isplati se zezati se sa flesovanjem... Mislim da smo absolvirali ovde vec u temi - 9070 (non-oc), malo bolji model sa 3...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    izbacili su softver za flesovanje 9070 u xt, ali mislim da se ne isplati. po ovim rezultatima bolje je zategnuti 9070 u adrenalinu nego...
Vrh