• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    Ja ga koristim preko maticne bez ikakvog adaptera.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Ispravio sam grafu, da me ne prozivate. :d Dodat GPU holder (aftermarket, onaj sto ide uz A3 je previse nizak) i jedan 120mm reverse...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Prolećno izduvavanje ;D
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Ispravio sam grafu, da me ne prozivate. :d Dodat GPU holder (aftermarket, onaj sto ide uz A3 je previse nizak) i jedan 120mm reverse...
    • IMG_2896.JPG
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Rig gallery.
    Prolećno izduvavanje ;D
    • 1.jpg
    • 2.jpg
  • Uruk
    Sad se zbog figurice setih ovog privremenog builda od pre godinu-dve. Prepakovan je kasnije u HTPC bez grafe. Specs: i5-7400, 2x8GB...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na cipela poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    У част Alien-a што једноставније, све са прашином....
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Rig gallery sa Like Like.
    Novo kućište upravo raspakovano.
  • Uruk
    Ostali neki delovi nakon nadogradnje glavnog kompa, pa dobih ideju za interesantnu mATX retro masinu. Specs: i7-3970X & Scythe Kotetsu...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Soundbar sa Like Like.
    Da bacim utiske za QW-600F, jer sam skroz zaboravio zbog guzve u poslednje 2-3 nedelje. Ja sam kroz odusevljen sounbarom, zvuk je mnogo...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Soundbar.
    Da bacim utiske za QW-600F, jer sam skroz zaboravio zbog guzve u poslednje 2-3 nedelje. Ja sam kroz odusevljen sounbarom, zvuk je mnogo...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    Ja sam koristio na desktopu preko usb-c kabla, ali to je desktop, ako su tv i kauč onda moraju baterije (ali i to je dobro rešenje Ikea...
    • 1776586410616.png
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Koji gamepad/joystick kupiti ?.
    Mene je kupovina baterija odbila od tog gamepada, iako je koliko vidim kvalitetnije izrade nego Sony.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Koji gamepad/joystick kupiti ? sa Like Like.
    Zadnih mesec dana igram svaki dan. Ako misliš na ove :love: Topla preporuka da se igra sa nekog bučnijeg HDD upotpunjuje užitak :D
Vrh