• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Marvox
    Marvox je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Svašta i vi kupujete [emoji56][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    I meni AMD-ov vrr i freesync pravi problem u nekim igrama sa slikom. Možda bolje zameniti GPU za Nvidiu. 5600 bi trebalo da gura i 5070...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Monitor na receiver, taman dobiješ potrebnu visinu da ne kriviš vrat, a bude i simetrije.
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ne moze edit.. nekako sam resio tako sto sam ugasio freesync u adrenalinu i adaptive sync na monitoru..sad mi deluje da radi dobro ili...
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Voleo bih da vidim tvoj bukmark bar ili bar istoriju posecenih sajtova. Zaista sam fasciniran sta ti sve pronalazis, a na kraju i kupis :)
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Veselinova audio tema.
    Mozda ga je namerno menjao da bi bilo i nesto belo na njemu :)
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Braco,stigao mi MSI mag,i ja sad osecam probleme u kanteru..mozda moj pc ne moze da nagura lepo za tih 200hz sada..nije bas kriticno,ali...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pojavile se nove sluške ali ne znam kakve su (jer su nove) :) https://4audio.rs/shop/sennheiser-cx-80u-in-ear-usb-c-slusalice/...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    6800 bez xt
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koja grafika polovna do 300e je najbolja kupovina sada, nije bitan tabor?
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ako stigne sve ok i bude ispravna, bice to (za moje potrebe) fenomenalna kupovina, i ne zalim. Ali kao sto rekoh vec ima rizika. Nego...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Sad me podsetite da imam ovo, svašta je prošlo, bilo nekad crno, pa sam ga ofarbao u Veselinovu boju, i sad prdi prazno, moram nešto...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Sad moram da nabavim neki cd čitač. Bež. :D
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ja moram da cutim na temu tih kanti, izbacice me iz kuce jednog dana, imam verovatno oko 30 kucista. :d Edit: Izbrojah 36 ako neko...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Neki kupujemo neke druge kante... Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
Vrh