• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Upgrade bratovog racunara.
    Malo smo u raskoraku sa konfom tom i šta treba zameniti. Treba zameniti cpu,napajanje vrv i grafiku. Npr malo manje pametna solucija i7...
  • vladarko
    Mislim da je potrebno ukupno 6, ali ne znam koliko tačno na toj grafičkoj nedostaje. :confused:
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Već sam pisao za preciznost Amazfit Bip6, prvi ozbiljniji smart od kineza u budžetnim varijantama. Naravno za trčanje i HR ni Garmin od...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Ivan64 poruku u temi Upgrade bratovog racunara sa Like Like.
    Mladji brat mi ima racunar ovih specifikacija: CPU- I5 6400 2.7GHz MB- ASRock H110M-DVS R3.0 GPU- GTX 950 RAM- 2x8gb DDR4 3200MHz PSU-...
  • vladarko
    Šta god da izabereš iz Daglasovog opusa s'kraja 80ih I početka 90ih, mislim da ne možeš da omašiš. Imao je odlične trilere (The Game...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    Mislim da su neki opet počeli da šalju, a na kraju krajeva, krene u 6h jutro za ručak je nazad kući i da ide do BG, posle u slučaju...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Upgrade bratovog racunara.
    Grafičku I napajanje za početak ako je za igre.
  • Marvox
    Skoro sam ponovio 12 angry men, jedan od boljih filmova ikada snimljenih.
  • I
    Ivan64 je pokrenuo(la) novu temu.
    Mladji brat mi ima racunar ovih specifikacija: CPU- I5 6400 2.7GHz MB- ASRock H110M-DVS R3.0 GPU- GTX 950 RAM- 2x8gb DDR4 3200MHz PSU-...
  • frozensun
    Koliko sad šarafa na mojoj kartici nedostaje, nmg da ukapiram??? Nemam ja msm šarafe tako velike glave.
  • Mr.Dzon
    Šta god da izabereš iz Daglasovog opusa s'kraja 80ih I početka 90ih, mislim da ne možeš da omašiš. Imao je odlične trilere (The Game...
  • Masinac
    Masinac je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Stigao i meni Kumi pre neki dan, svidja mi se vise nego Zeblaze, deluje kvalitetnije na ruci, pakovanje je vise premium. Sta znam, igrao...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    Moglo je ranije do granice,pa da skokne da preuzme preko grane....a sad teško,kad je reon madjara Subotica,Bg,NS.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Racunar za 1000€.
    Srbija je to, na 5 minuta, sa KP svakako može poruči od mađara negde blizu, ili već ima nekog ovde. Intel 14gen ili AM5 su svakako...
  • R1zl4
    Ja sam tom filmu ostao dužan, počeo da ga gledam i nikad ga nisam završio, uskoro ću.
Vrh