• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• J
    Johnnyyy je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Ploca 1151 30e, procesor 25e, ram 20e, graficka 30e, SSD 10e, kuciste + krsteno napajanje 30e Oko 150e to vredi u komponentama.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Napokon nesto konkretno. Iskreno meni je Huawei lepsi, mnogo lepsi, al Samsung zanimljiviji zbog otvorenosti i ceprkanja. Saomi po...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Јбг Доминаторе, кад се испамује нека друга тема онда се не позиваш на модератора, сад ћути и трпи. :) @Pinocio носим Хуавеи од прве...
  • SlavenK
    SlavenK je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Prvo uredno sam pitao da li moze da se pita nesto o pametnim satovima, drugo postavio sam pitanja, to sto vi ne odgovarate nije moj...
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Јбг Доминаторе, кад се испамује нека друга тема онда се не позиваш на модератора, сад ћути и трпи. :) @Pinocio носим Хуавеи од прве...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Prvo uredno sam pitao da li moze da se pita nesto o pametnim satovima, drugo postavio sam pitanja, to sto vi ne odgovarate nije moj...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Dok se @Enigma reši da odgovori...
    • 1769372215221.png
  • vladarko
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/polovni-kompjuteri/gaming-pc-i5-6600-rx-570-8gb-2x8gb-ram-512gb-ssd/oglas/188370336
    • 1769371990156.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Procena konfiguracija i komponenti sa Like Like.
    Ploca 1151 30e, procesor 25e, ram 20e, graficka 30e, SSD 10e, kuciste + krsteno napajanje 30e Oko 150e to vredi u komponentama.
  • L
    Previše lošeg CGI u Hobitu... Napustili su oprobanu i dokazanu praksu iz Gospodara - šminka, maske i samo prstohvat CGI kad treba...
  • L
    Mogu se složiti s tobom da je pohlepa verovatno bio jedan od razloga ("od režisera filma o gospodaru prstenovaaaa...") zbog kojih je...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
  • Mare1389
    Mare1389 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Ručni satovi sa Haha Haha.
    Samo nemojte da idete u offtopic jer je vec krenulo. Tema je vezana za satove a ne za razgvore ko nosi vs ko ne nosi satove. Razlozi i...
  • Sinisavr
    Sinisavr je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Jedno je sat za sportske i slicne aktivnosti, a sasvim drugo za npr svadbu ili poslovni sastanak.
  • J
    Johnnyyy je reagovao(la) na Veselin poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
    Pitaj u ovoj temi da li vredi: Procena konfiguracija i komponenti
Vrh