• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Pokupio. Sad samo da zamenim matičnu za neku sa ARGB podrškom :first:
    • IMG_20260124_152401169_HDR.jpg
  • Veselin
    To je ovaj fazon: bez ventilatora Asus A21 White sa ventilatorima (3-pin) Asus A21 PLUS ARGB micro-ATX belo Da li se isplati razlika...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Da se razumemo, ovih 60€ koliko je koštalo kućište nije bilo ograničeno budžetom (mogao sam da dam i 100 i 150€) nego sam jurio baš tako...
  • Veselin
    Da se razumemo, ovih 60€ koliko je koštalo kućište nije bilo ograničeno budžetom (mogao sam da dam i 100 i 150€) nego sam jurio baš tako...
  • Veselin
    Eh kad bih ja znao šta radim :ludnica: Nema silikonskog odstojnika, izgleda da nije ni potreban, zašrafio sam HDD za lim od kućišta...
    • 1769260891312.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi 2x12 ili 2x14 sa Like Like.
    @Veselin : dobija se niža donja i viša gornja granica rada ventilatora, više proteranog vazduha, veća strujna potrošnja (ne bih stavljao...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi 2x12 ili 2x14.
    @Veselin : dobija se niža donja i viša gornja granica rada ventilatora, više proteranog vazduha, veća strujna potrošnja (ne bih stavljao...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi 2x12 ili 2x14.
    @Veselin
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Veselin poruku u temi 2x12 ili 2x14 sa Haha Haha.
    @Vule Šta se tačno dobija kod Pro modela? @Tajmbandit Bili su beli ali nisu isijavali, ovi će biti beli i ima da bude disko, disko...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi 2x12 ili 2x14.
    @Vule Šta se tačno dobija kod Pro modela? @Tajmbandit Bili su beli ali nisu isijavali, ovi će biti beli i ima da bude disko, disko...
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pa gde je silikonski odstojnik? Ne kontam, kupio si novo kućište u koje sad ulažeš još 50tak evra, menjaš ventilatote, kavez za HDD nema...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Ali nije neka razlika u ceni, sličnih dimenzija, a lancool 3 kg teže
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Čini mi se da je odlično za kategoriju do 10.000 RSD ili do 100 €. Svašta se dobija za te pare. :)
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Čini mi se da je odlično za kategoriju do 10.000 RSD ili do 100 €. Svašta se dobija za te pare. :)
  • R1zl4
    @orce97 nije život jedna (žena) igra... :rotf:
Vrh