• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ni pod razno :) Prezirem kineske, indijske i slicne telefone. Kad vidim u fabrickom stanju telefon sa kineskom ikonicom, peglu bacam...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možda zna @peja81 :)
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ni pod razno :) Prezirem kineske, indijske i slicne telefone. Kad vidim u fabrickom stanju telefon sa kineskom ikonicom, peglu bacam...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    @Uruk dobio sam -5 C manje na grafickoj, nabudzio sam tu 12 tku nekako.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel neko uzimao ovaj prsluk,ne znam koja velicina jer nosim S,M,L,XL?:thumb::thumb::thumb...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Najiskrenije bolje da si ga prodao tako neotpakovanog i uzeo za te novce nešto od Honor magic pro, OnePlus ili Oppo x8p... Samsung nije...
  • S
    Sejk je odgovorio(la) u temi Parfemi i toaletne vode.
    Probao, meni deluje da je to kopija One Million od Paco Rabanna, presladak, ne svidja mi se. Što se inteziteta i postojanosti tiče...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ja sam isto hteo da uzmem to kuciste za beli micro atx build zato sam ti pisao da je top ako nije velika razlika u ceni stavi 2x14...
  • J
    Johnnyyy je pokrenuo(la) novu temu.
    znači krče neprestano i kad kabl za signal nije povezan. odjednom je počelo i nije prestalo
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ja sam isto hteo da uzmem to kuciste za beli micro atx build zato sam ti pisao da je top ako nije velika razlika u ceni stavi 2x14...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Baš je nekako taman, komponente su ušuškane :) Još moram da dodam napred 2x12 ili 2x14 (ima li razlike, pišite šta je bolje) i pozadi...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    i ja cu.. Nadam se da ce stati osmica :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Biće i to :)
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    i ja cu.. Nadam se da ce stati osmica :D
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    onda cu da probam i ja da ga zbudzim iza :D
Vrh