• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    P.S. Tvoj ram je cl30, moj cl36. I to utiče na poene... Videću danas cu ubaciti cl30 ram pa istestirati.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dobro nije strašno... Ja bih iskreno uzeo neki aftermarket kavez/fioku za hdd, sudeći po veličini možeš da stekuješ 2 komada...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Bolje od ovog kucista za 90e trenutno ne postoji https://viphouse.rs/p/lian-li-g99.v100rx.00/256282 Deepcool Digital sam imao, klasa...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Love Love.
    Jako lepo kuciste :)
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Na sta si igrao PS? Meni je ostala jos gna achievment i toliko od igre a u Valhalla imam 11 achievments :)
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Preso sam i DLC 100% ali to ne racunam toliko kao deo igre Tyr nije najjaci boss u igri.
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Jako lepo kuciste :)
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    https://nzxt.com/en-intl/products/h3-flow?srsltid=AfmBOoprAwSjmOn-CiSh4EjmOvN3GGpnh5eYu1gliXTsBE27VRfYPD8U
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Imas golden sample, moj je na 5,00ghz radio ceo test i to na dobrano jačem naponu od tvog, čim je 400mhz više allcore normalno da ćeš...
    • 2.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jedino da ubaciš neke pljosnate gumice, tj one o-rings ili da iste staviš ispod hdd-a... Doduse ne znam koliko je pametno takva...
  • Cika_Kure
    Usled nedostatka dobrih sci-fi serija odlučio sam se da "pozajmim is biblioteke" i obnovim SG1 i Farscape u 1080p, nisam ih gledao ima...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Mr.Dzon Ma kakvih 100+€ :)
    • 1768997503363.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jedino da ubaciš neke pljosnate gumice, tj one o-rings ili da iste staviš ispod hdd-a... Doduse ne znam koliko je pametno takva...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ima. Izguglaj HDD anti vibration
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Napon Ryzen 5 7600x.
    Au .. pa moj skoro 16k poena A ja još planirao da uzmem 7800x3d, a ovaj da prodam..
Vrh