• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
    Mort je nešto lepo u moru sranja koje se plasira u poslednjoj deceniji.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Najzahtevnija je zadnja planeta u igri Akiva, napravljena kao tropska prašuma, tu sam jedva izvlačio 1080p60. Tatuin pustinja je...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Redmi Note 15 Pro 5G sa Haha Haha.
    Piše se: absolut
  • F
    ficaki je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima, u potrazi sam za kvalitetnim kucistem sa dobrim airflow-om i dobrim cable managmentom do oko 150 evra ili 20.000 din jer...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Imas valhalla dlc tu ti je pravi god of war Tyr koji kad ga ubijes dobijes trophy God of War Ragnarok: Valhalla Bosses - Final Boss Tyr...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Tyr?
  • Dakula74
    Ja jutros odgledao prvu, za sada bas lose. Veliki sam fan GoT-a, ali mislim da je teska prica. Nadam se da gresim.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ma necu ni ovo igrati, cisto sam malo probao performanse, 1440p sa DLSS Q, od 66 do 90 FPS. Nije bash optimizovana, ali mi je posluzila...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    • Screenshot_20260120_225312.jpg
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Pao je i Kralj :D ostalo jos Tyr i Gna od bossove :)
    • God of War Ragnarök_2026.01.20-15.05_1.png
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ko nije igrao Kingdom Come Deliverance 2, igrica je brutalna, tek sam krenuo ali priča kida, gameplay kida...Srednjovekovni vitez sa...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Love Love.
    Odličan vokal... Ali podseća na onog našeg ludaka što je završio u vestima zbog lizanja mu stopala na bini od strane "fana"...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Redmi Note 15 Pro 5G.
    Piše se: absolut
    • 1768942764029.png
  • vladarko
    Neopevano djubre cak i za fanove GOT: https://www.imdb.com/title/tt27497448/?ref_=nv_srb_trend_title_0 Inace ovakvu ocenu pumpaju botovi.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
    Ih, oni su baš van usporedbe, on je posebna kategorija zvana Laza Lazarević, on nije ni muzičar nit pevač, više dvorska luda. :troll...
Vrh