• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Sa zaključavanjem na 60 nije problem, jednom se podesi i radi za sve igre, a ako u nekim mp igrama baš treba max fps samo se ta igra...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Sa zaključavanjem na 60 nije problem, jednom se podesi i radi za sve igre, a ako u nekim mp igrama baš treba max fps samo se ta igra...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ja sam razmazen. :D Smara me dosta to da bi zapoceo neku igru treba mi sat vremena nekih stelovanja namestanja... Navikao sam...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Servis tema sa Like Like.
    Možda kasnim malo, ali ovo rešava tvoj problem SPREJ 60 ML IPA plus
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Love Love.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    • 20260115_064848.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ali, Music Hat! Pobedio si, a godina je tek startovala. :talas:
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Servis tema.
    Možda kasnim malo, ali ovo rešava tvoj problem SPREJ 60 ML IPA plus
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ali, Music Hat! Pobedio si, a godina je tek startovala. :talas:
Vrh