• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• veljke
    @vladarko Ovakve likove samo treba banovati....:mad:
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A sa zasebnom ima sliku?
  • veljke
    veljke je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    izvadio sam gpu iz njega, znaci ustekao sam hdmi u plocu a procesor je 7700x Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Enigma
    Pa nisi ga baš nešto opisao,može li detaljnije,ovako bi na slepo rekao psu ili gpu.
  • Enigma
    Taj GN nem pojma,GL bi verovatno trebao biti solidno bolji,i cena mu ukazuje i garancija.GL je u rangu sa RMe.Znači ima uštede da bi se...
  • veljke
    veljke je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pozdrav svima narode, srecna nova godina i praznici koji su prosli. Imam problem brzinski da sumirate sa mnom, ploca asus prime x670 p...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A od gold-a 750-850W su ova 2 bestbuy kod nas - cenovno, ima boljih sigurno naravno, šta ceniš ? https://atom.rs/?sid=39010...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa tako mu i dodje,i ove malo bolje im frka da pošalju pojedincima.Mislim da sam pitao ovog Arisa dal ce biti cm ili neki budzetski,"ako...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja lično bi izabrao Cooler Master. Jer je jedini ovde llc+dc-dc,ostali su dc dc. Nema nekih testova budzetskih napajanja za atx 3.x..Pa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa tako mu i dodje,i ove malo bolje im frka da pošalju pojedincima.Mislim da sam pitao ovog Arisa dal ce biti cm ili neki budzetski,"ako...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Monitor cudne crte - 27" MSi MAG274R2.
    Ne mora da znači da je 100% do kabla, ali može da bude.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne treba im anti-reklama :)
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja lično bi izabrao Cooler Master. Jer je jedini ovde llc+dc-dc,ostali su dc dc. Nema nekih testova budzetskih napajanja za atx 3.x..Pa...
  • Mr.Dzon
    Pričamo mu duže vreme da od zapitkivača nema j... A on bi samo sa da malo da ofdtopičari ništa ovako konkretno...
  • Mr.Dzon
    Nos mu je već otpao, ne sme više da klikće.... :P
Vrh