• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blue screen.
    Do 100 i jedne stvari. Kao da si rekao da si kupio novi auto i na sred puta automobil je stao i sada pitas do cega to moze biti....
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa da to mi je bila i ideja da slike kojima dominira crvena boja smestim u crni ram i obrnuto, pa da ih tako poslažem u naizmenični...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    To je zato sto TAA(FSR,DLS,DLAA,TSR) obradjuje gomilu efekata dok native (Off) to ne radi. Nove UE5 igre u 1080p native izgledaju GADNO...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa bas mi se svidja kako je prve cetiri fotke, sad da odaberes jednu boju za sve nije dobra opcija :thumb:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Crveno-crni.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Crveno-crni.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nema opcije za beli ram?
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa bas mi se svidja kako je prve cetiri fotke, sad da odaberes jednu boju za sve nije dobra opcija :thumb:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    E treba mi "drugo" mišljenje... Došao je cave man room na red za sređivanje, pa me interesuje, ne ulazeći u tematiku samih slika, koji...
    • Snimak ekrana 2025-06-19 102209.png
    • Snimak ekrana 2025-06-19 102235.png
  • Aleksa Trickovic
    Aleksa Trickovic je odgovorio(la) u temi Blue screen.
    sta si mi sad rek’o hahaha
  • CountMike
    CountMike je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Napisi ti njemu kaki si ko da te kinez napravio i da ti prilikom svakog izgovora C umesto Č i Ć duguje to pedetet dinala. Napisi mu da...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Napisi ti njemu kaki si ko da te kinez napravio i da ti prilikom svakog izgovora C umesto Č i Ć duguje to pedetet dinala. Napisi mu da...
  • Marvox
    Ja htedoh da ga porucim, ali kad sam video sta sve moram da radim da bih ostvario garanciju na burn in, pa najbolje da ga stavim u ormar...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh