• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pisao sam jednom da je ženin burazer odustao od sviranja, pa sam mu već pokupio neke stvari. Sad je definitivno sve rasprodao, tako da...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovako sam ja farbao svoju RX480 8gb za vreme korone, farbao sam i kućište i pravio od akrila PSU shroud,pravio vertikalni stand za gpu...
  • Enigma
    Nije hteo da ti uvali,ok je i antec verovatno,seasonic vertax px platforma,efikasnije nego rmx,ali nešto nenadjoh neki test.Tako da nije...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovako sam ja farbao svoju RX480 8gb za vreme korone, farbao sam i kućište i pravio od akrila PSU shroud,pravio vertikalni stand za gpu...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Pisao sam jednom da je ženin burazer odustao od sviranja, pa sam mu već pokupio neke stvari. Sad je definitivno sve rasprodao, tako da...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Baš na reditu i komentarišu kako je jako teško potrefiti varijantu bele kod ovih rabota... U smislu da se uklopi i varijantu bele...
  • PORSCHE
    Teško da im napajanje sa 10 godina garancije atx 3.1 dugo stoji. @Dakula74 : mislim da poznajem sve ljude koji rade u atom computers...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • IMG_20250616_213946.jpg
  • cilipn
    cilipn je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja pak mislim samo backplate da se ne mlatim ventilatorima jer bi grafička bila standardno i više bi se video backplate nego sve ostalo...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koristio sam mat, a proizvođač, jbg, ne sećam se više, kupovao sam u farbari, backplate plate nisam farbao, ali, ne vidim da će tanak...
  • cilipn
    cilipn je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koju si farbu koristio? Mat ili sjajnu? I koji lak za kraj? Neka preporuka za farbu, prajmer i lak?
  • cilipn
    cilipn je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
Vrh