• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Zanimljivo je i slovo r
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Graficka do 350e! sa Like Like.
    Mislim da je 9060 xt 16 GB super ponuda ako stvarno košta 380€. Drugo krivim AMD, namerno izazivaju zabunu korišćenjem identičnih...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zanimljivo je i slovo r
    • 1000010791.jpg
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Graficka do 350e!.
    Jako je blizu sa performansama sa 7700xt, mada 16gb ulog za buducnost.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Hvala bogu pa na forumu imamo @Pinocio koji je ekspert za oblast uštekivanje pozadi sa punjenjem... :rotf:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja vam kažem da je fotošop 100%. Svakodnevno sam po tržnim centrima i Gigatron nikada, ali nikada nije imao izložene iMac računare sa...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi 4k LG monitor backlight otiso.
    • IMG_20250606_103911.jpg
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi 4k LG monitor backlight otiso.
    asus 27inch 100hz 1ms za 11.000 Top priča ali nije 4K :)
  • beketi
    beketi je odgovorio(la) u temi 4k LG monitor backlight otiso.
    brate novo uzmi cene monitora nikad nisu bile bolje, uzeo sam u gigatronu asus 27inch 100hz 1ms za 11.000, top prica
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tu količinu nije imao ni iStyle, fotka je iz inostranstva stara nekoliko godina: Ovako izgleda stari iMac Ovako novi:
    • Screenshot 2025-06-06 at 9.55.48 am.png
    • 1749196643320.png
    • Screenshot 2025-06-06 at 9.57.49 am.png
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja vam kažem da je fotošop 100%. Svakodnevno sam po tržnim centrima i Gigatron nikada, ali nikada nije imao izložene iMac računare sa...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Promocija je za nove proizvode. Redmi note 13 nije nov telefon. Ovo može da bude neka akcija.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koliko ja vidim kad odem na Giga sajt cene za pojedine telefone koje sam ja gledao su redovne cene u drugim radnjama. Dakle nema tih 200...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne razumem se u mackove. Nije mi jasno da toliko dugo vrte kao reklamu nesto sto je prevara.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Hvala bogu pa na forumu imamo @Pinocio koji je ekspert za oblast uštekivanje pozadi sa punjenjem... :rotf:
Vrh