• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Thermaltake Armor Revo Gene Snow Edition

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.817
Rezultat reagovanja
418
Moja konfiguracija

Snežni oklopni junior

Thermaltake je jedna od najuspešnijih kompanija na polju proizvodnje kućišta što i trenutni test primerak potvrđuje. Ne znamo još šta sve tačno nudi Armor Revo Gene, ali je poenta priče da Tt vuče veoma dobre poteze, a to je „downgrade“-ovanje verzija skupljih serija.

Imali smo prilike da vidimo Armor Revo na PCAxe-u, a ovoga puta ćemo se baviti njegovim mlađim snežnim bratom. Armor je dobro poznata serija koja je prisutna već dugi niz godina, a Revo Gene bi trebao da predstavlja srž te serije uz minimalno ulaganje novca. Gene je dostupan u dve varijante, crnoj i beloj tzv. Snow Edition.

Ovaj model nekako prati Level 10 GTS po klasi i funkcionalnosti, a vidimo i određene "linije" koje jako podsećaju na GTS. Jedno je sigurno, ako Vas zanimaju atraktivna gaming kućišta, na pravom ste mestu! Listajte dalje i uživajte, a PCAxe ekipa Vam želi srećne praznike!

Opširnije...

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
120evra??? LOOOL

Test je odličan kao i do sada ali ova cijena je bolno smiješna! Mid tower koji košta kao i big tower - jednosto nema logike. Cijena (i to početna) ne bi smjela da pređe 90evra ni pod razno!

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard:
Asus p7p55d
RAM:
2x2 Mushkin + 1x4
VGA & cooler:
Sapphire 6950
Display:
Samsung T240
HDD:
C300 X64 + 5xhdd
Sound:
Creative Xfi Elite
Case:
Chieftec LBX
PSU:
TT 650 W
Optical drives:
PIoneer 212
Mice & keyboard:
G500 + G15 v2
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7 x64, Chrome
Slazem se a to sa tasterima je ozbiljna mana, ako je dovoljan dasak vetra da resetuje ili ugasi comp po meni ozbiljna falinka.

Vrh